» sin will scorch your soul

Tänkte att det var dags att blogga lite.
Den där listan jag skrivit innan skiter jag fullständigt i för tillfället.

Denna vecka som hittils har gått har varit kass! Vaknade upp i lördags med 40 graders feber och de blev bara värre, fick senare ont i halsen samt en hosta som hörs till shanghai som dessutom håller mig vaken om nätterna.

I och med min tunga förkylning så har jag spenderat denna vecka hemma, i soffan eller framför datorn, vilket var rätt skönt från början men nu börjar jag bli jävligt less.. Vill bara bli frisk.. Känner mig så jävla instängd här hemma just nu.

Har i alla fall någonting roligt att se fram emot.
Hoffmaestro gästar avenyn på fredag och jag har två biljetter dit! En till mig och en till min fina vän Matilda. Spelar ingen roll om jag har 40 graders feber så ska jag dit och rocka loss. Det blir definitivt inte någon alkohol för mig i helgen eftersom jag vill bli frisk! Hoffmaestro kommer vara grymma i alla fall.


Min fina Lina.» svar på tal

Postat av: Melker Andersson
Hehehe... Torbjörn Fernaeus har aldrig varit årets kock. 1993 var det Anders Dahlbom. Fernaeus har gjort mat till många höjdare, men någon årets kock har han aldrig varit.

Svar: Ber så hemskt mycket om ursäkt att jag missuppfattade allt. Han blev utsedd till årets mästerkock av någon tidning år 1993.

RSS 2.0