» Dag 16 – Din första kyss

Vet att jag har uppdaterat skiiiitdåligt men jag har inte haft nån lust att skriva alls, but now Im back! För en liten stund i alla fall.

Just nu gör jag min praktik
Villa Marieberg i Sundsvall. Arbetar med samma folk som jag gjorde på Lörudden, Sillman och Strid, så det känns bra att jobba med några jag känner sen innan. Känns också sjukt lärorikt att vara där och det är ju det som är meningen. Får mestadels baka kakor och skära grönsaker, praktikant jobb, men jag får även vara med på en hel del andra grejer så jag lär mig något nytt varje dag, mycket trevligt.
Skolan går sisådär, har några arbeten jag ligger efter med men det ordnar sig.
Fick reda på en rätt rolig sak idag. Två arbeten som jag lämnat in i samhälle (som jag hatar) har jag fått VG på, ett arbete handlade om förorternas uppror och det andra arbetet handlade lite om alkoholpolitik och dylikt.

I alla fall, tänkte fortsätta med listan och berätta om min första kyss.
Den var riktigt tragisk nu när jag tänker efter. Var inte kär eller nåt sånt trevligt. Var bara en snubbe som kom fram till mig på nån tillställning (han var väldigt berusad) och sög tag i mig, kommer inte ens ihåg namnet på honom. Jag var väl runt 13 år, hemskt!
Hela listan

Nästa vecka drar jag tillbaka till Sanne och Hallstahammar för att fira min 18års dag.
Eskilstuna fredag och Västerås lördag? Eller hur var det nu igen Sanne?

9 dagar kvarKommentarer
Postat av: Ninni

Uppdatera din bajskorv!

2011-02-21 @ 13:02:32
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0