» It seems you dont miss me at all

HMMM.. Eftersom att jag har fått en sån fin kommentar som lyder "Uppdatera din bajskorv!" så har jag inget annat val än att uppdatera, som den bajskorv jag är.

Lite snabb uppdatering på vad jag gör nowadays:

Lever livet som 18åring då jag får köpa tobak och folköl helt själv, dock har jag inte köpt folköl än så länge, känns som jag måste göra det snart.. Krogdebuten gjordes i Västerås och bara för några dagar sen gjorde jag min krogdebut på hemmaplan i Sundsvall.

Skolan flyter på just nu, har avslutat min praktikplats på Villa Marieberg och nästa vecka, samt ett par veckor framöver ska jag spendera min praktik hos ingen mindre än Torbjörn Fernaeus, som blev utvald till årets kock 1993 om jag inte minns fel, mycket spännande och lärorikt kommer det bli.

HOFFMAESTRO – Got Left

» Dag 16 – Din första kyss

Vet att jag har uppdaterat skiiiitdåligt men jag har inte haft nån lust att skriva alls, but now Im back! För en liten stund i alla fall.

Just nu gör jag min praktik
Villa Marieberg i Sundsvall. Arbetar med samma folk som jag gjorde på Lörudden, Sillman och Strid, så det känns bra att jobba med några jag känner sen innan. Känns också sjukt lärorikt att vara där och det är ju det som är meningen. Får mestadels baka kakor och skära grönsaker, praktikant jobb, men jag får även vara med på en hel del andra grejer så jag lär mig något nytt varje dag, mycket trevligt.
Skolan går sisådär, har några arbeten jag ligger efter med men det ordnar sig.
Fick reda på en rätt rolig sak idag. Två arbeten som jag lämnat in i samhälle (som jag hatar) har jag fått VG på, ett arbete handlade om förorternas uppror och det andra arbetet handlade lite om alkoholpolitik och dylikt.

I alla fall, tänkte fortsätta med listan och berätta om min första kyss.
Den var riktigt tragisk nu när jag tänker efter. Var inte kär eller nåt sånt trevligt. Var bara en snubbe som kom fram till mig på nån tillställning (han var väldigt berusad) och sög tag i mig, kommer inte ens ihåg namnet på honom. Jag var väl runt 13 år, hemskt!
Hela listan

Nästa vecka drar jag tillbaka till Sanne och Hallstahammar för att fira min 18års dag.
Eskilstuna fredag och Västerås lördag? Eller hur var det nu igen Sanne?

9 dagar kvarRSS 2.0