» jag gör ditt hjärta till en sten

Tjenixen, tjena, hallå!
Det gick sjukt bra att jobba i onsdags, förutom att jag var jävulskt trött. Det blev alltså praktik i lunchrestaurangen från 8-15 sen vilade jag i en av logerna en timme sen skrev jag in mig strax efter 16, skrev ut mig 22.30, kom hem strax innan 23. Den dagen resulterade i värmeeksem och en försovning dagen efter. Mindre bra! Men det var iallafall väldigt roligt att jobba där. 

Igår blev de ju lite fest också. Jag och Nina började lite smått här hemma med att fixa oss och dricka lite vin och nån öl, sen gick vi vidare nån gata där det var fest och där hände de ju lite mindre roliga grejor. Trots det mådde jag sjukt bra och hade roligt. Var kul att festa med folk jag inte träffat/festat med på ett tag. 

Vaknade vid 16.40 idag och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Har inte orkat med folk överhuvudtaget idag, dock gjorde jag undantag för Amanda och tog en liten prommis med henne. Vart mest att sitta istället för att promenera dock. Men de var skönt att vara ute och få lite frisk luft. Funderade faktiskt på ett tag om jag skulle förtära alkohol idag igen men till slut kom jag fram till att de inte skulle vara en speciellt bra idé. Ska väl lägga mig i sängen strax och kolla på tv. SKÖNT! Kan behöva ta det lugnt nån gång ibland jag också.

Peace!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0