» let's put tomorrow in a bottle

I fredags hade alla elever på Timrå gymnasium studiedag. Men snäll som jag (och några ur HR3) var så ställde vi upp på en beställning våra lärare hade fått från Ljustorps Penisonärsförbund.

Vi elever började dagen vid 12 och det var en aning konstigt att komma till en helt tom skola, även fast man är helt isolerad från själva skolan då man står i köket. Jag fick börja med att baka lingonbröd som blev uppskattat av de äldre folket fick man höra mot kvällningen.

Sedan åkte jag och ett par stycken till Ljustorp där middagen skulle hållas. Vi dukade i ordning, förberedde lite för kvällen och sen åkte vi tillbaka till skolan, slängde i oss lite mat och sen var det i blixtfart tillbaka till Ljustorp för att lägga smörtallrikar, brödtallrikar, ställa ut diverse drycker samt börja lägga förrätterna. Maten skulle börja serveras 18.00 och ungefär 20 minuter innan så ställde vi ut dryckerna, brödet och smöret. Som tur var så slapp jag på nåt vis undan att bära ut mat men det var lika bra på grund av mina sträckta muskler i armarna.

Alla maträtter (förrätt, varmrätt, efterrätt) var uppskattade av de äldre folket och flera stycken kom in i köket och tackade så mycket. Dom skickade till och med runt en skål till allihopa för att ge oss dricks, blev väl runt 300 kronor var rätt ner i fickan. Dessutom tjänade vi en stor summa till klassresan.

» jag är mitt eget resultat utav egna keffa val

Som ni ser så har jag äntligen tagit fingrarna ur röven och fixat en nyare design samt en ny (fast likadan) header.
Är väl inte sjukt nöjd med resultatet men de får duga.

Så jävla märkligt hur vissa dagar kan gå snabbt som blixten när andra dagar går så fruktansvärt sakta. Till exempel när jag varit på praktiken denna vecka, där flyger bara dagarna förbi men idag då jag valde att stanna hemma istället för att åka till skolan så går det segt som sirap.

På tal om praktiken så tycker jag att det är fruktansvärt roligt att vara borta på Restaurang Eon Arena (kanske därför dagarna bara försvinner). Men i måndags så råkade jag ut för en sträckning i muskeln i vänstra armen och på nåt sätt hade jag gjort illa min handled och hela handen också. Blev att ta det lugnt både tisdag och onsdag i diskrummet, men det är fint det också. Vet inte varför men jag är helt psyk över att det ska vara ordning och reda. "inte blanda muggar med glas" , "sortera ut alla gafflar innan knivarna och skedarna sist", till exempel. Och nu har jag fått för mig att backarna som man ställer disken på och kör in i diskmaskinen ska ha färgordning, alltså inte blanda dom blåa backarna med dom beiga osv. Men jag mår bra i alla fall.. Eh..

Vill härifrån nu..


» HighWon - Från Hjärtat

Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning
För när saker går snett och tyngdlagen får rätt
Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett
Ibland vill jag bara packa o dra
Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag

» om jag fuckin drömmer är det en helt jävla vanlig dag

Igår så åkte jag och becca på birsta och handlade lite inför kvällen. Blev en jeansskjorta och hårfärg för min del. Vi åkte hem och tog det lite lugnt, färgade håret på varandra och fixade oss inför kvällningen.

Kvällen i sig är ganska mörk för mig men jag har lagt nävarna på ett par bilder jag tänkte bjuda på.
» all the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Kortfattat så blev de ju fest igår. För-Förfestade här hemma med Becca och Amanda. Sen tog vi med oss Johanna och drog till Lisa och Jim och förfestade med massa folk, blev lite drickspel och snokfest! Drog vidare till nån nere på varvet, till en början var det aningen tråkigt men efter ett tag började de strömma in folk från ingenstans. Tyvärr så var det folk som var otroligt oönskade som dök upp men de åtgärdades snabbt som tur var.


(Bilder tagna från beccas facebook)

Mår sisådär idag, blev iallafall att ta det lugnt denna kväll med lite trevligt sällskap på ventrilon och en massa CS.
Har bara ätit godsaker idag också, blev grillat till middag och nu har jag laddat upp med ett 10pack cola på burk samt chips och en tuttifruttipåse.

» hur högt

Japp, jag är beroende av denna låt.
Blev tipsad för nån dag sen om denna låt och sen dess har jag haft den på repeat.

» jag gör ditt hjärta till en sten

Tjenixen, tjena, hallå!
Det gick sjukt bra att jobba i onsdags, förutom att jag var jävulskt trött. Det blev alltså praktik i lunchrestaurangen från 8-15 sen vilade jag i en av logerna en timme sen skrev jag in mig strax efter 16, skrev ut mig 22.30, kom hem strax innan 23. Den dagen resulterade i värmeeksem och en försovning dagen efter. Mindre bra! Men det var iallafall väldigt roligt att jobba där. 

Igår blev de ju lite fest också. Jag och Nina började lite smått här hemma med att fixa oss och dricka lite vin och nån öl, sen gick vi vidare nån gata där det var fest och där hände de ju lite mindre roliga grejor. Trots det mådde jag sjukt bra och hade roligt. Var kul att festa med folk jag inte träffat/festat med på ett tag. 

Vaknade vid 16.40 idag och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Har inte orkat med folk överhuvudtaget idag, dock gjorde jag undantag för Amanda och tog en liten prommis med henne. Vart mest att sitta istället för att promenera dock. Men de var skönt att vara ute och få lite frisk luft. Funderade faktiskt på ett tag om jag skulle förtära alkohol idag igen men till slut kom jag fram till att de inte skulle vara en speciellt bra idé. Ska väl lägga mig i sängen strax och kolla på tv. SKÖNT! Kan behöva ta det lugnt nån gång ibland jag också.

Peace!
» ♥

Idag fyller min älskade Sanne Jannike Christina Jonasson 24 år!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


RSS 2.0