» no one know the things we've been through

Idag har ja fan varit sjukt effektiv, nästan så att jag blir stolt över mig själv, så effektiv har jag varit.

Dagen började med praktik
, nu mera gör jag min praktik på Lolous Skafferi i söråker vilket betyder en pendling på 30-40 min inräknat med promenader, och jag är inte van vid det så de är lite halvjobbigt. Men det är rätt kul där ute på skafferiet, jävligt lugnt bara, nästan för lugnt. Jag är van att jag ska ha arbete efter arbete efter arbete, där kan det vara ett arbete, paus på 30-60 min sen nytt arbete och så håller det på från 8-15, mån-ons. Jag är dessutom van att jobba snabbt och effektiv, men där kan man i princip såsa på nästan hela dagen.

I alla fall,
Kom hem nån gång innan fyra, satte igång med matlagning direkt eftersom jag lovat min mor att stå för den denna dag. Blev en improviserad pastasås innehållande kassler, gul lök, färsk vitlök, gul och röd paprika, champinjoner samt en massa grädde och diverse kryddor. Till det serverades det tagliatelle som har blivit lite av en favorit hos mig på sista tiden. Hela familjen verkade nöjda, mätta och belåtna.

Efter maten hade sjunkit
in och jag började få nån form av energi av det så satte jag igång med "stor"städning. Har använt min mors byrå som en garderob (i alla fall ovansidan av den) i långt över ett halvår. Tänkte att jag skulle göra min mor glad (eftersom hon tjatat om att jag skulle ta reda på det) och ta tag i det och lägga in kläderna i min byrå, för jag har ju faktiskt en egen. Jag rensade ur gamla kläder och skräp från min byrå och lastade in alla stackars kläder som legat där nere på mammas byrå. Efter det började jag plocka till lite i rummet och dammsög. Har jag ork imorgon ska jag dessutom bädda rent, vet vad ni tänker: "FAN VILKEN EFFEKTIV TJEJ". Jag kan inte göra annat än hålla med!

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0