» kærligheden kalder nu i nat, kalder du

Jahapp, då tänkte jag väl berätta lite om helgen som varit.
I fredags så drog jag ut med Millan och Becca. Vi var några som började hos Linnea men de var bara jag och förstnämnda två som drog till stan (där becca åkte hem) och sedan till Haga (där millan åkte hem), men inte skulle jag åka hem inte, jag hängde med resten av folket som vi var med till Skönsberg och där blev man ju kvar hela natten.
Jag kom väl hem sisådär 11 på lördagsförmiddagen. Jag och pappa tog en donken sen när jag kom hem så duschade jag och slängde mig i sängen. Vaknade upp på kvällen och hade bara tänkt vara hemma men så blev inte fallet. Storebror Niclas frågade om jag ville följa med och bowla vilket jag inte tackade nej till, för det är ju rätt kul att bowla, i alla fall när man får STRIKE! Precis innan vi skulle åka härifrån mot bowlinghallen så skrev en viss Elin till mig att jag skulle hänga med på fest. Så efter bowlingen så skjutsade min bror mig till haga och där vare full rulle. Hade inte ens tänkt att förtära alkohol men det bjöds ju på grogg så man kunde inte tacka nej. Lite senare mot natten blev det efterfest i Fagervik och där blev det en jävla massa mat.

Nu har jag laddat upp med en massa gotta. Sista dagen idag. Imorgon börjar jag med sockerrehab. Bli inte förvånad om jag blir arg eller är spydig för det är bara sockeravtändningen som talar.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0