» no one know the things we've been through

Idag har ja fan varit sjukt effektiv, nästan så att jag blir stolt över mig själv, så effektiv har jag varit.

Dagen började med praktik
, nu mera gör jag min praktik på Lolous Skafferi i söråker vilket betyder en pendling på 30-40 min inräknat med promenader, och jag är inte van vid det så de är lite halvjobbigt. Men det är rätt kul där ute på skafferiet, jävligt lugnt bara, nästan för lugnt. Jag är van att jag ska ha arbete efter arbete efter arbete, där kan det vara ett arbete, paus på 30-60 min sen nytt arbete och så håller det på från 8-15, mån-ons. Jag är dessutom van att jobba snabbt och effektiv, men där kan man i princip såsa på nästan hela dagen.

I alla fall,
Kom hem nån gång innan fyra, satte igång med matlagning direkt eftersom jag lovat min mor att stå för den denna dag. Blev en improviserad pastasås innehållande kassler, gul lök, färsk vitlök, gul och röd paprika, champinjoner samt en massa grädde och diverse kryddor. Till det serverades det tagliatelle som har blivit lite av en favorit hos mig på sista tiden. Hela familjen verkade nöjda, mätta och belåtna.

Efter maten hade sjunkit
in och jag började få nån form av energi av det så satte jag igång med "stor"städning. Har använt min mors byrå som en garderob (i alla fall ovansidan av den) i långt över ett halvår. Tänkte att jag skulle göra min mor glad (eftersom hon tjatat om att jag skulle ta reda på det) och ta tag i det och lägga in kläderna i min byrå, för jag har ju faktiskt en egen. Jag rensade ur gamla kläder och skräp från min byrå och lastade in alla stackars kläder som legat där nere på mammas byrå. Efter det började jag plocka till lite i rummet och dammsög. Har jag ork imorgon ska jag dessutom bädda rent, vet vad ni tänker: "FAN VILKEN EFFEKTIV TJEJ". Jag kan inte göra annat än hålla med!

Peace!

» DHW09

Håller på att städa atm och jag hittade mitt gamla pannband från DHW09
Mycket fint!» hold on to the night

Erasure - Always en låtjävel som har satt sig på mitt huvud sen jag började spela robot unicorn attack på facebook, inte helt otippat faktiskt!

» jag saknar dig varje dag

Känner att jag vill skriva av mig men allt som jag tänker på
är för personligt och kan orsaka mer skada för andra än mig själv..

Du är inte som du en gång varit..

» ♥

Du är den som får mig att vilja fortsätta» last name ever, first name greatest

Tänkte bara dela med mig av en "gammal" goding som dök upp i min shufflande spellista.
Så mycket minnen som dyker upp.


» high of a love, drunk from the hate

hellus!

Kom (nästan) nyss hem från en liten fikadejt med en gammal god vän även känd som Matilda Burström som har varit en av mina närmsta och bästa vänner genom tiderna, tyvärr har vi ju inte umgåtts så mycket på sista tiden. Men det var ett kärt återseende med mycket prat om allt möjligt.

Matilda kom och plockade upp mig och kursen styrde mot birsta och waynes coffee.
Blev endast en vaniljlatte för mig och den var fruktansvärt god, var så längesen sist!

Efter fikat så
gick vi runt lite i birsta och kikade. Lyckades äntligen hitta kanonfina näspiercingar (tack vare mitt sällskap) så en ny välbehövd sådan köpte jag med mig hem.

Får se vad som händer ikväll, lutar mot att spela lite kanske.

» faller jag nu går jag sönder

Hej hej hallååå!

Eftersom jag har legat efter i nåt ämne sådär så har jag spenderat denna vecka på skolan istället för min praktikplats. Har varit rätt skönt att bara sitta och jobba för mig själv hela dagarna. I måndags gjorde jag klart en uppgift i samhälle som de varit ett jävla tjat om och igår och idag har jag suttit och studerat alkohollagar, mycket intressant måste jag erkänna.

Nu håller jag på att baka muffins, muffins med äpple och kanel. Kan nog bli rätt gott.Vad som händer
ikväll har jag ingen aning om. Förmodligen blir det väl nån form av cs. Kanske leta efter folk till Dreamhack Skellefteå som jag är sjukt sugen på. Är du lika sugen som mig så hör av dig!

 » ESWC 2010

Klipp från ESWC i somras, första matchen vi spelade där och jag råkade visst acea på T-pickan.
(jo jag skulle ha fixat detta klipp för längesen men bättre sent än aldrig)» give me my love back, 'cause you don't want it

halluuus!

Händer inte så mycket här inte minsann.. Livet är bra tråkigt ibland.

Har i alla fall gjort klart min praktik inom servering och nu framöver väntar endast kökspraktik, kul. Fast nästa vecka var det snack om att jag skulle vara på skolan istället för på praktiken, mest av personliga skäl men även för att jag ligger efter i ett par ämnen.

Det enda som är lite halvkul som jag lyckats med denna vecka är att ligga på toppen på bejeweled blitz på facebook!! I alla fall på min vänlista. Fan va tragiskt ändå.


Imorgon äre väl tänkt att det ska bli lite fest (i vanlig ordning) eftersom det är fredag.


» kærligheden kalder nu i nat, kalder du

Jahapp, då tänkte jag väl berätta lite om helgen som varit.
I fredags så drog jag ut med Millan och Becca. Vi var några som började hos Linnea men de var bara jag och förstnämnda två som drog till stan (där becca åkte hem) och sedan till Haga (där millan åkte hem), men inte skulle jag åka hem inte, jag hängde med resten av folket som vi var med till Skönsberg och där blev man ju kvar hela natten.
Jag kom väl hem sisådär 11 på lördagsförmiddagen. Jag och pappa tog en donken sen när jag kom hem så duschade jag och slängde mig i sängen. Vaknade upp på kvällen och hade bara tänkt vara hemma men så blev inte fallet. Storebror Niclas frågade om jag ville följa med och bowla vilket jag inte tackade nej till, för det är ju rätt kul att bowla, i alla fall när man får STRIKE! Precis innan vi skulle åka härifrån mot bowlinghallen så skrev en viss Elin till mig att jag skulle hänga med på fest. Så efter bowlingen så skjutsade min bror mig till haga och där vare full rulle. Hade inte ens tänkt att förtära alkohol men det bjöds ju på grogg så man kunde inte tacka nej. Lite senare mot natten blev det efterfest i Fagervik och där blev det en jävla massa mat.

Nu har jag laddat upp med en massa gotta. Sista dagen idag. Imorgon börjar jag med sockerrehab. Bli inte förvånad om jag blir arg eller är spydig för det är bara sockeravtändningen som talar.RSS 2.0