» Arbalet Cup Female

Som många vet så har jag och mina fyra lagkamrater (plus tre vänner till) spenderat helgen i Ukraina.

För mig började resan redan fredagmorgon klockan 08.32 med riktning mot Stockholm C. Där mötte jag upp fliCkat, Ninnzan, Miranda och Ibbe. Vi kom till flygplatsen i tron om att planet skulle lyfta 17.50 men då var den försenad till 19.30. Vi såg till att checka in, få i oss lite mat och för alla andras del även alkohol.  Planet blev ytterligare 30 minuter försenat och gick inte förrän 20.00. Flygresan gick bättre än vad jag väntat och allt gick bra. Var så skönt att få komma till hotellet och pusta ut. Somnade väl cirkus tre på natten.

På lördagmorgonen skulle bussen mot cybersportarena avgå klockan 09.00. Jag såg till att vara uppe vid halv åtta på morgonen för att duscha, göra mig klar och hinna med att äta frukost. Vi kom till arenan och fick våra platser på en gång, det var bara att börja sätta ihop gearet och fixa configen innan liret skulle börja. Mötte SK-gaming (inferno) i första matchen vilket blev en förlust på totalt 22-8 efter alla rundor var spelade. Sedan mötte vi ryskorna Mousesports (inferno) och även där blev det en förlust på ungefär samma siffror som matchen innan. Efter det väntade tyskorna Soldaderas (dust2) där vi kammade hem en 16-14 vinst. Var en runda i den matchen där jag var i ett 1on4-läge där jag sköt ner 3 stycken och missade den fjärde, lite synd för mig men skönt att vi vann den matchen ändå. Efter tyskorna väntade ett annat ryskt lag vid namn inGame. Kartan som spelades var nuke och vi tog en 22-8 vinst mot dom. Första halvan spelade vi CT och kammade hem hela 14-1. Enligt mina lagkamrater så spelade jag som en gud men det har jag faktiskt inte nån större koll på, jag var som i en sorts trans. Sen väntade "norskorna" h2k, blev ett likaresultat som ingen av oss var nöjda med. Dessa poäng vi lyckades knipa tog oss iallafall till slutspelet.

Vi var sjukt taggade på söndagmorgon (iallafall jag). Eftersom vi enligt oss själva hade spelat så jävla kasst på lördagen ville vi nu ha en revansch och visa hur bra vi egentligen är. Kvartsfinalen vi skulle spela spelade vi mot tyska Alternate aTTax. Vi mötte dom på dust2 och det var direkt eliminering, vinna eller försvinna helt enkelt. Vi kämpade på som satan och dom var bättre än vad jag väntade mig. Vi förlorade med 10-16 och det betydde att vi kom på femteplats. Så jävla nära en top4 placering så man blev nästan lite gråtfärdig. Jag såg iallafall emot att se finalen samt fest och fylla mot kvällningen.

Det här är allt jag har just nu men så fort jag får tag på mer bilder så kommer jag självklart lägga upp dom.

Kommentarer
Postat av: S

Du är alltid GUD min älskade! <3

2010-05-04 @ 13:53:08
URL: http://dujagvii.blogg.se/
Postat av: Coreey

Otur på "bara" 5e placering ;O

2010-05-04 @ 13:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0