» still got the crown for best ass in the game


Hallå där bloggen, det var ett tag sen nu.

Har faktiskt en bra förklaring varför jag inte skrivit så mycket på sista tiden. Har inte riktigt mått helt bra, har känt stress över skola, betyg, praktik och allt vad det nu heter. Har bara två skolveckor kvar nu, ska bli så skönt med sommarlov.

Varje gång jag tror att det går bra i skolan kommer det alltid nånting som är helt fel så jag tänker inte yttra mig om det just nu (även fast det känns som att det går bra). Har i alla fall hunnit klart med i stort sett alla slutarbeten som är kvar vilket resulterar i betyg men av vilken sort har jag ingen aning om faktiskt.

Helgen då?

Jaru, I fredags var jag och Sussane och Mika hemma hos Solle, glodde på film och åt massa godsaker. Fick även min utväxt blekt men blekmedlet tog ju slut innan allt var klart så det är lite fläckar här och var, kunde inte bry mig mindre dock. Somnade under filmen och vaknade upp vid fyratiden då det var dags att fara hem.

Lördagen innehöll en biltur till övik, öldrickning och rock n roll för att snabbt sammanfatta.

Idag var jag och min storebror Niclas och köpte present till våran kära mor vilket bestod av blommor som hon önskat sig, såna man håller på och planterar och hänger upp och grejer, jag vet inte allt. Och alldeles strax ska vi gå till min mormor och äta kinamat med henne. Hon kommer inte ens ihåg vem jag är för övrigt..

» I could really use a wish right now

vet inte..


» Arbalet Cup Female vol.2

Gjorde precis en rätt trevlig upptäckt.

Det är alltså top spelare i Arbalet Arena Female Cup 2010.
För er som inte visste så är jag då skogshuggarn.

» I don’t freestyle cuz my style ain’t free!

Fick sån stor lust att skriva ett blogginlägg men det vettefan om vad...

Helgen kanske?


Helgen spenderades med Sussane. I fredags chillade vi bara, jag följde med när hon skulle skjutsa lite folk osv. Sen sov jag hemma hos grisen min.

På lördagen så var det cruising. Började kvällen med grillning och bärsning hemma hos kusin min. Sedan kom Sussane och hämtade mig så vi chillade lite med folk och återigen följde jag med då hon fick körningar. Senare for vi in till cruisingen och då fick Sussane köra min kusins mustang ut på en "tjejrunda". Chillade lite här och var sen for jag och grisen min hem till honom och sov där.

Vaknade upp på söndagen med sandpapper i munnen, trodde jag, det var bara min tunga som tur var. Vi cyklade till Katja, chillade där ett tag och sen basketplanen och sen hem till Mika igen där det bjöds på middag och efter det var det bara att masa sig hem för att spela.


» Arbalet Cup Female

Som många vet så har jag och mina fyra lagkamrater (plus tre vänner till) spenderat helgen i Ukraina.

För mig började resan redan fredagmorgon klockan 08.32 med riktning mot Stockholm C. Där mötte jag upp fliCkat, Ninnzan, Miranda och Ibbe. Vi kom till flygplatsen i tron om att planet skulle lyfta 17.50 men då var den försenad till 19.30. Vi såg till att checka in, få i oss lite mat och för alla andras del även alkohol.  Planet blev ytterligare 30 minuter försenat och gick inte förrän 20.00. Flygresan gick bättre än vad jag väntat och allt gick bra. Var så skönt att få komma till hotellet och pusta ut. Somnade väl cirkus tre på natten.

På lördagmorgonen skulle bussen mot cybersportarena avgå klockan 09.00. Jag såg till att vara uppe vid halv åtta på morgonen för att duscha, göra mig klar och hinna med att äta frukost. Vi kom till arenan och fick våra platser på en gång, det var bara att börja sätta ihop gearet och fixa configen innan liret skulle börja. Mötte SK-gaming (inferno) i första matchen vilket blev en förlust på totalt 22-8 efter alla rundor var spelade. Sedan mötte vi ryskorna Mousesports (inferno) och även där blev det en förlust på ungefär samma siffror som matchen innan. Efter det väntade tyskorna Soldaderas (dust2) där vi kammade hem en 16-14 vinst. Var en runda i den matchen där jag var i ett 1on4-läge där jag sköt ner 3 stycken och missade den fjärde, lite synd för mig men skönt att vi vann den matchen ändå. Efter tyskorna väntade ett annat ryskt lag vid namn inGame. Kartan som spelades var nuke och vi tog en 22-8 vinst mot dom. Första halvan spelade vi CT och kammade hem hela 14-1. Enligt mina lagkamrater så spelade jag som en gud men det har jag faktiskt inte nån större koll på, jag var som i en sorts trans. Sen väntade "norskorna" h2k, blev ett likaresultat som ingen av oss var nöjda med. Dessa poäng vi lyckades knipa tog oss iallafall till slutspelet.

Vi var sjukt taggade på söndagmorgon (iallafall jag). Eftersom vi enligt oss själva hade spelat så jävla kasst på lördagen ville vi nu ha en revansch och visa hur bra vi egentligen är. Kvartsfinalen vi skulle spela spelade vi mot tyska Alternate aTTax. Vi mötte dom på dust2 och det var direkt eliminering, vinna eller försvinna helt enkelt. Vi kämpade på som satan och dom var bättre än vad jag väntade mig. Vi förlorade med 10-16 och det betydde att vi kom på femteplats. Så jävla nära en top4 placering så man blev nästan lite gråtfärdig. Jag såg iallafall emot att se finalen samt fest och fylla mot kvällningen.

Det här är allt jag har just nu men så fort jag får tag på mer bilder så kommer jag självklart lägga upp dom.

RSS 2.0