» I’m done tipping on my toes

Jaru mina vänner och fiender.

Spenderade ju föregående helg i Stockholm vilket var sjukt roligt. Åkte dit i fredags och var framme i flemingsberg strax innan sju. Det vart en massa kramar och pussar och Mirre nästan kvävde mig då hon kramade mig då ja klev av tåget. Efter det blev det mysmode med likör och vin och jag vet inte allt, skönt var det iallafall.  Alla ville sova rätt tidigt men Ninni kände ingen stopp alls, hon började dansa då alla andra ville sova.

På lördagmorgonen vaknade jag av att det satt en bebis på mig, bra läskigt ändå, som tur var så grät hon inte iallafall, hon kollade bara på mig som om jag vore dum i huvet. Hade sedan lite lagövningar och gick igenom lite bra och dåligt med varje individuell spelare och sånt. Otroligt lärorikt, tror alla fick sig en tankeställare eller två. Mot kvällningen snurrade vi runt i HELA Stockholm innan vi hittade ett internet café med fem lediga platser brevid varandra. Tog ett tag innan vi hittade till inferno online där vi fixade sjukt sköna platser. Praccade lite och så men var tvungen att dra innan 22 för då skulle nattgibbarna komma.


Söndagmorgon vaknade jag nån gång efter åtta av att Mirre och Ninni kom ner för trappen, sjungandes på nån jävla EMD låt om jag inte minns fel. Sedan låg helt plötsligt Mirre på mig och efter det var det nästintill oundvikligt att somna om. Man hann bara kliva upp och ta en dusch och sen skulle vi åka ungefär. Bilarna styrdes direkt mot inferno online men innan det så fikade vi på Waynes Coffee. Har tyvärr skaffat mig ett beroende av vaniljlatte. Jobbigt.

Spelade ju iallafall den där tjejcupen som fnatic anordnade och tyvärr hamnade vi bara på en 5-8 placering av 26 lag men vi spelade riktigt bra ihop och t.ex. när vi mötte tyskarna Speedlink så vann dom första kartan rätt stort men vi klarade av att vända det och första halvan på andra kartan vann vi med hela 15-0 för att sedan vinna med 2-1 i kartor mot dom, det var rätt galet faktiskt. Vi har endast spelat ihop med denna lineup i en vecka och jag tycker vi bara blir bättre och bättre för varje match. Dessutom gjorde vi sjuka individuella prestationer stundvis.

Vill också tipsa er om våran hemsida unFinished.se samt våran twitter unFinishedcsKommentarer
Postat av: Ibbe Kim

Fint du har skrivit Elin! :) miss you! Kul att se dig :)

2010-03-24 @ 18:39:38
URL: http://Mysamsung.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0