» det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats

Fy fan..
Tror jag aldrig varit
såhär sjuk i hela mitt liv.. Vill helst bara avlida och försvinna från denna jord..

Tänkte bara berätta lite om min helg som varit.

I fredags så förfestade jag hos Jim och Lisa tillsammans med dom samt Elin W, Elin E och Alex. Efter mycket om och men så lyckades vi ta oss till Timrå där Amanda hade fest. Blev många kära och mindre kära återseenden. Hade väl hyffsat kul iallafall tills polisen kom och stämningen dog ut på en gång tyvärr. Blev väl lite för dragen för mitt egna bästa kanske. Blev en promenad hem som jag slapp gå själv efter som min brors vän skulle hemöver han också, skönt!

Fredags: Jöllan & Jag                                        Lördags: Matinky & Jag

Vaknade upp på lördagen med självmordstankar. Var bra längesen jag var så bakfull alltså. Tog väl ett par timmar och efter en del snack och viss övertalan blev jag pepp på fest igen. Började förfesta lite smått här hemma och drog sedan vidare till David där Matilda och Sandra befann sig. Hann dra i mig nåt glas vin innan det blev avfärd mot gula villan. Overall hade jag sjukt kul.. Tror jag.

Söndag..........
FY FAN! Har aldrig
mått så dåligt i hela mitt liv tror jag. Bakfull efter två dagars festande SAMT den grövsta av alla förkylningar som går att finna. Hostar konstant, nyser flera gånger i timmen. Värst av allt är att INGENTING hjälper.. INGENTING! Inte honungsvatten, inte cocillana, inte halstabletter.. Vet inte vart jag ska ta vägen.. Skulle va så mycket lättare att bara dunsta från planeten.

» I’m done tipping on my toes

Jaru mina vänner och fiender.

Spenderade ju föregående helg i Stockholm vilket var sjukt roligt. Åkte dit i fredags och var framme i flemingsberg strax innan sju. Det vart en massa kramar och pussar och Mirre nästan kvävde mig då hon kramade mig då ja klev av tåget. Efter det blev det mysmode med likör och vin och jag vet inte allt, skönt var det iallafall.  Alla ville sova rätt tidigt men Ninni kände ingen stopp alls, hon började dansa då alla andra ville sova.

På lördagmorgonen vaknade jag av att det satt en bebis på mig, bra läskigt ändå, som tur var så grät hon inte iallafall, hon kollade bara på mig som om jag vore dum i huvet. Hade sedan lite lagövningar och gick igenom lite bra och dåligt med varje individuell spelare och sånt. Otroligt lärorikt, tror alla fick sig en tankeställare eller två. Mot kvällningen snurrade vi runt i HELA Stockholm innan vi hittade ett internet café med fem lediga platser brevid varandra. Tog ett tag innan vi hittade till inferno online där vi fixade sjukt sköna platser. Praccade lite och så men var tvungen att dra innan 22 för då skulle nattgibbarna komma.


Söndagmorgon vaknade jag nån gång efter åtta av att Mirre och Ninni kom ner för trappen, sjungandes på nån jävla EMD låt om jag inte minns fel. Sedan låg helt plötsligt Mirre på mig och efter det var det nästintill oundvikligt att somna om. Man hann bara kliva upp och ta en dusch och sen skulle vi åka ungefär. Bilarna styrdes direkt mot inferno online men innan det så fikade vi på Waynes Coffee. Har tyvärr skaffat mig ett beroende av vaniljlatte. Jobbigt.

Spelade ju iallafall den där tjejcupen som fnatic anordnade och tyvärr hamnade vi bara på en 5-8 placering av 26 lag men vi spelade riktigt bra ihop och t.ex. när vi mötte tyskarna Speedlink så vann dom första kartan rätt stort men vi klarade av att vända det och första halvan på andra kartan vann vi med hela 15-0 för att sedan vinna med 2-1 i kartor mot dom, det var rätt galet faktiskt. Vi har endast spelat ihop med denna lineup i en vecka och jag tycker vi bara blir bättre och bättre för varje match. Dessutom gjorde vi sjuka individuella prestationer stundvis.

Vill också tipsa er om våran hemsida unFinished.se samt våran twitter unFinishedcs» för han var bäst, försök och överträffa det, japp

Hallå mina vänner!

Har ju lite att berätta nu faktiskt..

Häromdagen fick jag ett intressant erbjudande som jag inte kunde motstå.
Som ni kanske förstog så gick ju jag och mitt förra cslag skilda vägar, och det var inte det lyckligaste avslutet på ett långt förhållande. För ett par dagar sen så tog en representat från detta lag kontakt med mig igen och frågade om jag var intresserad av att börja spela med dom. Klart jag var det. Så till helgen så ska vi fem flickor träffas i stockholm för att bygga upp lite teamspirit och på söndag är det tänkt att vi ska spela nån tjejcup från inferno online.

Ska bli skönt att
komma bort lite från den gråa vardagen och träffa roligt folk. Har saknat en och annan.

Det är bara resterande
timmar av denna dag, samt morgondagen sen åker jag på fredag! Tåget går 14.40 om jag inte minns helt fel, skönt att ja hinner gå hela skoldagen så jag slipper få ångest. Måste påminna mig själv om att skriva ut tågbiljetten också, NOTE TO SELF!
 


» I dream, you dream, we all dream big dreams

Hellu.

Var ett tag sen jag bloggade nu, var hyfsat knäckt efter begravningen så jag hade ingen ork att blogga efter det och sen har jag bara glömt bort det.

Iallafall, begravningen var
fin. Det fanns ett bord där han stog, kremerad i urnan, med bilder runt om honom och blommor och saker och ting som betydde mycket för honom. Redan då ville tårarna smyga sig fram när jag gick fram och viskade några ord. Hade aldrig träffat hans bröder innan men dom var otroligt trevligt och fruktansvärt lika varandra. Vi pratade om minnen och alla hade samma minne av Bernt, hans minnen, hans historier.

Sportlovsveckan har väl i stort sett spenderats till att göra ingenting med ett antal vänner. Grova chillningar har det blivit dock, sjukt skönt. Bara chillat hela lovet.

Ikväll ska jag kolla på
hockeyn med far och Sussane, hoppas helt klart på vinst. Kommer förhoppningsvis bli en sjukt bra match.

Imorgon ska jag jobba lite. Vända burgare på vivstavarvstjärn, för det är tydligen nåt event där. Så bror min fixade lite arbete till mig. Kan behöva jobba lite ändå när jag ändå inte gjort ett skit på hela lovet. Tänker på framtiden också, kan hända att jag får sommarjobb och shit om jag visar framfötterna vilket inte ska vara nåt problem. Har blivit lite av ett proffs på att komma in i nya miljöer och träffa nytt folk.

Var väl allt för mig denna gång.
P&L

» cause there's a huge void, a huge void in my life

Första dagen på eon idag, gick kanoners även fast jag kanske kunde ansträngt mig lite till, känner mig dock inte helt hundra nu för tiden..

Det enda jag tänker på just nu är begravningen på fredag. Jag har en kamp med mig själv. Vill. Vill inte. Vet inte. Jag vill ju dit så klart, för att visa respekt. Dock ogillar jag starkt tanken på att sitta och gråta inför folk. Sånt hatar jag. Får väl bara så lov att sänka garden och låta folk se mig sårbar.

» don't stop I like this it's fun, the fuckin' night's just begun

Var ju ett par dagar sen jag skrev ett blogginlägg nu så jag kände det var dags.

Börjar väl där jag slutade sist.

I torsdags var det ju min sista dag för denna gång på centralköket. Var en skön och lättsam sista dag med lyckönskningar och kramar hit och dit. Fick betyg som jag är otroligt nöjd med, endast "Mycket bra" och "Bra".
Nu på onsdag börjar jag på min nya praktikplats, restaurangen i Eon arena, nervöst och spännande på samma gång. Har hört att dom ska vara stenhårda där.

I fredags så blev det
lite öldrickning med trevligt sällskap, chillade bara, dödligt skönt.
Var väl ungefär samma i lördags dock utan öldrickning.

Idag har jag varit på birsta och handlat jeansleggings samt en tröja, mycket efterlängtat, helnöjd.

Det går inte en enda dag utan att jag saknar dig..


RSS 2.0