» I'm just wonderin' why you haven't taken my life, like what the hell am I doing right?

Spontant känner jag just nu att livet suger.

Tror verkligen att alla har ett litet emobarn i sig (mer eller mindre) som blomstrar ut lite titt som tätt, mitt lilla emobarn lite allt för ofta dock. Det är så många olika saker just nu som triggar detta stackars barn att skrika inom mig och därmed utlösa att mitt humör blir kasst.

Har varit så jävla stressad på sistone med skola, sommarjobb, socialt liv, "osocialt" liv, jag vet varken ut eller in längre..

Kan iallafall slappna av nu när det gäller sommarjobb och skola, gjorde klart de sista uppgifterna idag och fick mig även ett sommarjobb som börjar 19 juli och sträcker sig tre veckor efter utsatt datum, förhoppningsvis behöver dom extra förstärkning flera dagar och då blir det ju mer pengar på kontot, pengar = Lycka, eller?

Fick knappt nån sömn inatt. Grubblade på alla vägar och val som finns i livet. Alla val jag gjort, alla vägar jag valt. Varför har jag gjort det? Hur tänkte jag? Var det bra eller dåligt? .. kom aldrig fram till nåt bra svar på mina frågor. Småler ändå lite när jag tänker på mig själv, den typiska tonåringen som sitter och grubblar på livet, skulle kunna vara taget direkt ifrån nån sketen hollywoodfilm men tyvärr är det den trista sanningen. Vill ogärna erkänna att jag är som alla andra tonåringar men jag får svälja min stolthet (om jag har nån kvar) och erkänna att jag faktiskt är PRECIS som alla andra tonåringar, trotsig och krävande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0