» me want

Denna ska bli min, inom kort!

» yeah, my life a bitch, but you know nothing 'bout her

Nu var det bra längesen jag uppdaterade faktiskt, ångest.
Det har varit sjukt skönt att vara hemifrån och lämnat i stort sett allt som har med min hemstad bakom sig. Dagarna här i Hallstahammar är dock räknade nu. Kommer att bege mig hem över i slutet av denna vecka och det känns förjävligt. Som tur är så har jag i alla fall jobb, familj och vän(ner?) att se fram emot.

En vanlig dag här i Hallsta kan se ut ungefär såhär:
Vaknar av att Sanne vill ut och dyrka solen, man hänger med vare sig man vill eller inte, antingen dyrkas det på framsidan här eller på det lokala badet. Sanne åker och jobbar, man försöker få dagen att gå genom att leka med Emilia, ta en tupplur, lagar mat eller sitta vid datorn.

Eller

Vaknar av Emilias skrik, kliver upp och leker med henne, byter bajsblöja, leker lite till, går ner med henne till hennes mormor, tar en tupplur, tvtittande, diskar, lunchar, Sanne kommer hem från jobbet, vanligtvis sitter vi bara på våra arslen framför tv/dator men idag tog vi oss en tur till Eskilstuna för att bada men precis när vi kom fram till badet så gick solen i moln så jag kände inte alls för att bada.

Bjuder på lite blandade bilder (mest emilia) från veckorna jag spenderat här. 


RSS 2.0