» undan för pundarn

Har kommit fram till att jag har spenderat över en vecka med matildan, vi har bott, ätit & sovit tillsammans under hela den tiden, rätt sjukt.

Hmm.. Ska jag berätta lite om veckan som varit kanske?

Klarade mig undan julafton med nöd och näppe, fick i mig några kalla där på kvällen så det ordnade upp sig till slut. Inte en helt misslyckad julafton trots allt.

Juldagen spenderades festandes med matilda och diverse annat roligt folk, hamnade på efterfest i bosvedjan.

Lördagen spenderades hemma hos mig och sedan sov jag och matilda hos hennes pappa.

Söndagen spenderades i bosvedjan, likaså måndagen, tisdagen och större delen av onsdagen.

I t
orsdagskväll gick jag och la mig 19.00, slocknade direkt. Vaknade ungefär vid 9.30 morgonen därpå, dödsskönt. Har jag inte räknat fel så har jag sovit i ungefär 14 timmar. Var så sjukt trött på matilda hela natten, vaknade konstant av  att hon skickade sms och pratade i telefonen, fyfan va less jag var.

Nyårsaftonen spenderades först hemma med familjen, god middag och några kalla. Jag och matilda drog sedan vidare till en 30årsfest i edsåker där angelica befann sig med diverse annat trevligt folk. Sen fick vi skjuts till haga där det skulle vara nån fet fest men det var en tydlig besvikelse, bara emos. Så vi försökte gå ner till hamnen vilket inte gick så bra för det var snö överallt så matildas bror skjutsade ner oss till slut, spenderade tolvslaget i en bil ja, mycket trevligt. Fick min nyårspuss av angelica iallafall, gyttans. Virrade omkring i stan ett tag och sedan drog vi på efterfest hemma hos angelica i sörberge. Var väl min nyårsafton allt som allt, inte helt fail faktiskt.

Nu är jag väldigt trött och jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll.
hej då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0