» I’ll make it without you tonight

hej hej hallå!

eeeee.. Kan väl säga att denna vecka inte varit den bästa.. Faktiskt den sämsta på länge. Vet inte riktigt om jag kan säga vad den största anledningen är så jag tror vi skippar det.

Annars har jag varit sjukt trött och sliten hela veckan, skötte praktiken galant både onsdag och torsdag trots detta. Slutade med att jag stapplade i säng kl 19.30 på torsdagkväll, somnade ovaggad efter ca 30 minuter. Idag har varit första dagen på länge jag känt mig utvilad, känns konstigt.

Ikväll är det fest! WOHO! Börjar se små varningstecken när jag ser fram emot helgen och att få dricka de där ölen och bara känna lugnet. Fast ikväll vet jag inte om det blir lugnt, brukar inte vara det när Sussane är på fyllan vilket hon ska vara ikväll, känn skönt att hon är en i gänget ikväll faktiskt, annars brukar hon vara den nyktra som lessnar på resten av gänget runt 22tiden och skjutsar runt allt folk, välkommen till den roliga sidan Sussane!

Min födelsedag börjar närma sig med stormsteg, endast 7 dagar kvar tills jag fyller den ack så meningslösa åldern 17. Ett stort steg närmare myndigheten och massa viktiga vuxen saker, gillas inte.

Och med det sagt så bjuder jag på en otroligt vacker bild av mig själv,
fotad av ingen mindre än Sussane Tingström herself.

 


Kommentarer
Postat av: Sussane

HAHAHAHAHAHA:)

2010-02-05 @ 16:10:44
URL: http://enassus.blogg.se/
Postat av: mika :)

din söta jävel : )

2010-02-08 @ 23:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0