» so afraid of making changes

Jag vill åka utomlands NUUUU!!!!

Sussane har suttit och tittat på resor hela dagen och fyfan va sugen jag är på att åka nu! Vi ska åka till resebyrån på birsta city sen och kolla lite kataloger. Det får nog allting att känna sig mer verkligt. Så länge vi åker nånstans med sol, bad och en del alkohol så blir jag nöjd. Får se om man får med sig nåt schysst resesällskap också.

Idag har jag varit på praktiken! Kändes lite efterlängtat på nåt sätt ändå. Det var min näst sista dag innan jag byter praktikplats till Eon.. Sista dagen är imorgon.. Visst kommer det bli skönt att slippa kliva upp klockan fem på morgonen för att ta bussen som går halv sju till praktiken men ändå. Otroligt trevligt folk som jobbar där. Slänger upp en bild bara för att. Jag står och gömmer mig nånstans på bilden, eran uppgift är att hitta mig!

Har suttit nu i ungefär
10 minuter och photoshopat in min framtida tatuering på en bild på den kroppsdel jag ska tatuera, kommer bli hur bra som helst! Längtar tills jag fyller 18! Ska inte visa nån vad det är dock, risk för att nån kommer sno den HEHE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0