» Dag 11 – Dina syskon

Tog en liten julpaus från denna lista, men nu är jag tillbaka.

Mina syskon:

Niclas Sedergren, 841221

Jag och Niclas är bara halvsyskon, vi har alltså bara samma mamma. Men det märks inte alls eftersom vi alltid har bott på samma adress (förutom dom åren han flyttade hemifrån.)
Av väldigt många människor (Läs: alla som inte känner honom) kan han uppfattas som dryg och otrevlig. Men innerst inne är han ett litet lamm, även fast han ofta låtsas som om han inte bryr sig så gör han faktiskt det.
Behöver man hjälp så ställer han alltid upp, i den mån han har ork till (hehe).
Min bror har en fruktansvärt bra egenskap som gör att jag ser upp till honom väldigt mycket. Niclas är otroligt allmänbildad och kan lite om allt, och är det nåt han inte kan så lär han sig det direkt.
..och herregud, hans humor. Ibland är den faktiskt fruktansvärt rolig men ibland vill man bara skjuta honom i huvudet för att den är så värdelös, men man skrattar ändå.


Rickard Sedergren, 920117

Min ett år äldre bror. Jag och Rickard har ändå ett sjukt band till varandra. Vi kan ge varandra en blick, och fatta PRECIS vad den andra menar. Även fast vi oftast (alltid) bråkar så vet vi ändå vart vi har varandra. Jag kan alltid lita på Rickard, han kan alltid lita på mig.
Så mycket hemligheter vi delar och har delat med varandra under våran uppväxt. Tror faktiskt inte att vi hade varit lika nära varandra om ålderskillnaden mellan oss varit större.
Jag ser Rickard som aningen klumpig, eller så har han bara otur, det får man avgöra själv.
Alla säger att vi är sjukt lika varandra, jag håller med till en viss del, en väldigt liten del. Klart vi är lika varandra när vi kommer från samma mamma och pappa men inte fan är vi så jävla lika varandra som folk vill få det att låta som.

Nu orkar jag inte skriva mer om dom...
Over 'n' out.

Om ni vill se listan, klicka HÄR.
Kommentarer
Postat av: Rickard

:')

2011-01-05 @ 07:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0