» Dag 03 – Dina föräldrar

Mina föräldrar

Min mamma:
Catarina Sedergren, 630115.
Min mamma är nog min bästa vän. Hon ställer alltid upp för mig även fast vi har haft våra motgångar ibland. Kan gå dagar utan att vi pratar med varandra men vi lyckas alltid hitta tillbaka till varandra. Turligt nog så händer det väldigt sällan.
Min mamma är just nu sjukskriven, hon lider av ledgångsreumatism, fibromyalgi och typ 2-diabetes.
Mamma är utbildad till undersköterska (om jag inte minns fel, vilket jag säkert gör) men precis när hon tog examen så fick hon reda på att hon var sjuk och att hon förmodligen inte skulle klara av att jobba, och det är väl där vi står nu. Skulle kunna skriva en hel bok om min mamma och hur mycket jag älskar henne men jag tror vi slutar här.

Min pappa:
Jukka Sedergren, 600108.
Stommen i familjen, lugnet själv skulle jag vilja påstå (även fast han är från Finland), förutom när han kör bil. Det enda dåliga med min far är att han är borta för mycket och att han är fruktansvärt körelak, han klagar ALLTID på alla andra i trafiken.
Pappa jobbar som maskinchef på en båt (han är alltså bossen nere i maskineriet) som går mellan Norge och Holland. Det tråkiga med det är att han är borta och jobbar fem hela veckor, men det positiva med det är ju att han är hemma fem veckor i sträck. Alla mina vänner som träffat min pappa tycker han är kung och jag kan inte göra annat än att instämma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0