» pop a bottle just to get my head right

helluuu bloggelibloggen!

GUUUUD! De är så mycket som händer just nu så jag vet inte ens vart jag ska börja.

Igår var första dagen
på praktiken och det gick bra, trots att jag försov mig. Har haft sån ångest över det. Har ALDRIG försovit mig till praktik eller jobb, NÅNSIN! Men idag kom jag i tid och det rullade på bättre än igår. Blev till och med erbjuden kvällsjobb imorgon eftersom det är match mellan Timrå och modo. Så imorgon kommer jag först ha praktik 8-15 sen jobba 16.30 till ungefär 22. Är så jävla desperat efter pengar känner jag.

På tal om ingenting så tror jag fan att CS aldrig varit så roligt som det är nu. Efter att ha haft sommarlov från CS så är ja numera back in business så att säga, fruktansvärt underhållande.

Har dessutom kärat ner mig TOTALT i den där vampyrserien True Blood. Har aldrig varit speciellt intresserade av vampyrfilmer (eller serier) men denna är fan sjuuukt beroendeframkallande. I like!

(fett gammal bild) 
» getting paid

Nu har jag verkligen bestämt mig för att försöka skriva oftare!

Häromdagen upptäckte jag (eller rättare sagt Sussane) ett brev på bordet med mitt namn på och Sussane sa direkt att det var säkerligen min lön som kom, vilket gjorde mig rätt chockad eftersom jag inte räknat med att få lönen förrän i september.
Detta är alltså vad jag lyckades håva in på 3 veckors arbete, eller ja.. Jag fick ju halsfluss efter första dagen jag jobbade så jag sjukanmälde mig ju 3-4 dagar. Är rätt nöjd ändå eftersom jag hade räknat med att få MYCKET mindre än detta.

Imorgon börjar praktiken för denna termin och jag kommer befinna mig i serveringen på Restaurang Eon Arena, wish me luck!

Oh just det! Dom hade en plats för mig på den där skolan i Västerås så imorgon när jag slutat praktiken så måste jag ta ett snack med studievägledaren.

» still I rise, still I fight, still I might crack a smile

eyya bloggish!

Var ett tag sen jag skrev nåt överhuvudtaget så jag kan ju berätta lite vad som händer i mitt liv just nu.

Skolan började ju redan i Måndags men då kunde jag tyvärr icke närvara eftersom jag satt på en balkong i Hallstahammar. Tåget hemåt gick senare på kvällen så Tisdagen var min första skoldag för detta år.

Det har ändå varit en bra och lugn vecka i skolan men redan på Måndag börjar praktiken, denna gång tre dagar i veckan från Måndag-Onsdag. Min praktik plats de kommande 4 veckorna är Restaurang Eon Arena i serveringen. Har ju haft praktik på samma ställe i slutet på ettan men då i köket. Känner jag mig själv rätt kommer jag försöka att inte lämna diskrummet överhuvudtaget, men det är väl ganska orealistiskt eftersom jag ska väl lära mig alla "element" i serveringsyrket så dom kommer väl piska ut mig där det behövs.

Nästa vecka får jag reda på om det finns plats för mig på en skola nere i Västerås, spännande!

Bjuder på en bild


» I'll be around

Jag fick till slut känna på ett stycke sommar här hemma!

» flyger iväg som ett pappersflygplan

Nu tänkte jag ta er på en resa genom tiden!

2002 - Jag var endast nio år men gameboyskillsen satt ändå där dom skulle.


2004 - Denna bild dolde verkligen inte mina mindre fina partier, men jag var ju bara elva så varför skulle jag bry mig? Hittade tyvärr ingen bild från 2003 btw.. :/
2005 - Här var jag alltså tolv år gammal. Bilden utspelar sig i träslöjdssalen på min mellanstadieskola. Redan i denna ålder märkte man tydligt att jag inte klarar av att vara med på kort utan att göra nån form av min.
2006 - Mitt första år som tonåring, inga övriga kommentarer.
2007 - Redan året innan hade jag klippt mig kort och blekt mitt hår. Men det var inte förrän 07 som jag verkligen BLEKTE håret (se bild nedan).
2008 - Denna bild är från julafton 08 och jag tyckte jag var extremt söt så ja slänger upp den.


2009 - Gick ur högstadiet, började gymnasiet. 
2010 - Nutid. Ska snart börja tvåan på hotell och restaurang linjen vid timrå gymnasium. Chillar som aldrig förr.

RSS 2.0