» när man ser att det blöder det är först då det gör ont

Har haft de värsta dagar i hela mitt liv..

De senaste dagarna har jag haft en sån intensiv smärta i magen, på vänstra sidan i navelhöjd och lite längre ner. Så fort jag rörde mig, skrattade, hostade, andades eller pratade så högg det till i magen på mig.
Smärtan började redan måndagkväll men då tänkte jag att "det går väl över" så jag försökte äta nånting, gå på toaletten, det var till och med så illa att jag stoppade fingrarna i halsen för att kräkas och sen se om smärtan släppte. Kan bara meddela att smärtan släppte inte ens lite, INTE ENS LITE!

Ringde sjukvårdsupplysningen sisådär 4 på morgonen för då hade jag fått nog av denna smärta och den var värre än nånsin. Det enda hon sa till mig var "det är nog magsjuka, drick honungsvatten" och då hade jag suttit och förklarat i 7 minuter att jag hade spytt och skitit men smärtan var kvar där. Till slut gav jag upp och jag la mig på soffan nere i vardagsrummet och kramade en kudde. Vaknade upp och smärtan hade avtagit betydligt men tyvärr kom den tillbaka mot sen eftermiddag.

Gjorde ett nytt försök att ringa sjukvårdsupplysningen och denna gång fick jag betydligt mer hjälp, hon frågade mer och jag fick förklara mer, till slut sa hon att det fanns inget annat alternativ för mig än att komma in till akutmottagningen. Var väl på plats där strax innan 20.00 och fick komma in ganska snabbt för provtagning. Sköterskan som tog mina blodprover stack sönder båda mina armar så jag ser ut som en jävla missbrukare just nu.. Blev sedan utskickad i väntrummet tills 22.50 och då så fick jag komma in i ett undersökningsrum. Efter ytterligare en timme så kom doktorn och började klämma och grejer så jag fick så ont så tårarna började spruta på mig. Dessutom ville han ge mig lavemang men jag sa ALDRIG I LIVET! Slutade med att jag fick medicin mot urinvägsinfektion vilket han misstänkte orsakade min smärta och sen fick jag en spruta i skinkan fylld med underbart smärtstillande och sen blev jag hemskickad sisådär halv ett på natten.


Kommentarer
Postat av: S

Väntar frenetiskt på nästa inlägg! ska kommentera varenda ett hädanefter så du kommer få skriva tills fingrarna dina blööööör :D <3

2010-04-08 @ 16:08:30
URL: http://dujagvii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0