» where can love take us now

Tog mig en liten välförtjänt bloggpaus..

Blev rätt sänkt av det där jävla vulkanutbrottet som resulterade i vulkandamm i luften som tvingade flygplatserna att stänga ner och ställa in alla flyg. Mycket trevligt..

Istället blev det en myshelg för mig och ninni med diverse alkoholhaltiga drycker (mestadels vin dock) samt tvtittande.

Blev ingen skola för mig igår och inte idag heller på grund av brist på sömn och bra humör.

Kände inte för att skriva så mycket idag, återkommer så småningom.

» we can still touch the sky

Herregud vilket tjat om uppdatering...

Helgen i Stockholm var rolig, tröttsam och lärorik! Maczes röst ekar i mitt huvud med hans fula östgötska "HITTA EN KOUWMPIS NEUUW!" pinsamt nog sitter jag och skrattar lite för mig själv när jag tänker på det. Är taggad som få inför helgen i Ukraina. Fick ett sms av polisen imorse att jag kunde komma och hämta mitt pass så det första jag gjorde var att ringa min kusin som så snällt ställde upp och skjutsade mig till polisstationen för att hämta ut det, nu är jag en lycklig och lugn tjej.
Imorgon blir det att stiga upp med tuppen. Ringde min "chef" på eon idag och frågade om det var lugnt att jag kom 5-10 minuter sent på grund av busskrångel, istället tyckte han att det vore kul för mig att komma redan klockan sju på morgonen för att vara med från början och vara med och baka, imorgon är det nämligen italiensk buffé på menyn, GOTT! Bästa delen med praktiken är när vi har lunchrast och man får äta all god mat.

Har även fixat en resväska som ska få följa med mig utomlands. Den är ganska liten men duger helt klart för att vara borta endast en helg, längtarrrrr!

Redan på torsdag är det tänkt att jag ska åka till flempan och spendera natten hemma hos Ninni och Yonge. Vi har även ESL match på torsdagkväll så förhoppningsvis är Yongis snäll och lånar ut sin dator några timmar.» unFinished bootcamp

Hallihallå bloggelibloggen!

Befinner mig just nu i Stockholm, rättare sagt Flemingsberg. Älskade flempan.

Satte mig på tåget vid halv ett och väntade då ett byte i gävle sen var det raka vägen till flempan. Minuterna precis innan ankomst så kände jag lite pirr i magen, frågan är ju varför? Att åka till Stockholm och umgås med uFfolket är ju som att åka till Stockholm och träffa tjocka släkten liksom. Men men, det är väl så när man reser bort.
Har mått lite halvkasst hela dagen pga magen (eller njurarna..) Men efter att jag tagit de sista tabletterna av medicinkuren samt en stor jävla alvedon så gick det över.

När jag kom hit mötte Ninni och Ibbe mig med en VANILJLATTE!!!! Gud så gott det var........ Samtidigt anlände Mirre och Bella i en bil och dom plockade upp oss och sen for vi och åt på nån fin hotellrestaurang, macze bjöd. Körde på ett säkert kort och beställde pytt i panna.

Sitter och spelar för fulla muggar nu, lite trögt med bra motstånd dock.

Värt att notera är att jag inte har någon större tillgång till musik här (förutom schlager) vilket gör mig näst intill autistisk.

Följ oss i helgen på våran twitter.
» you got to understand it's a hard life that I'm going through

Tänkte bara uppdatera lite snabbt för min kära väns skull (nämner inga namn).

Idag har det hänt en hel del faktiskt.


Vaknade upp rätt sent och blev genast stressad till max. Tog medicinen, hoppade in i duschen och sedan bar det av mot biblioteket där jag skulle skriva ut papperet pappa hade skickat (Ja!!! Han fixade det) med sin fina underskrift osv, redan DÄR började problemen. För det första kom jag inte åt bifogade filer på skräpdatorerna dom har på biblioteket och för det andra så var dom segare än sirap. Fick iallafall låna bibliotikariens dator och behövde inte betala nånting för utskrifterna för hon menade på att jag hade gått igenom massa jävelskap där redan.

Tutade sedan iväg mot polisstationen där det var FULLT med folk som hade grovt dåliga hygienvanor. Tog väl en sisådär dryg timme och lite till innan det blev min tur. För övrigt så ser jag ut som en skadeskjuten älg i strålkastarljus på mitt passfoto, men men, jag bryr mig inte! Nu är det äntligen fixat och jag kan hämta ut det inom 5 arbetsdagar. Känner en befrielse rusa från topp till tå. Hoppas inte att nånting kommer förstöra den befrielsekänslan..

Ikväll blir det spel med mina underbara damer och imorgon börjar bootcampet i el stockholmo!


» när man ser att det blöder det är först då det gör ont

Har haft de värsta dagar i hela mitt liv..

De senaste dagarna har jag haft en sån intensiv smärta i magen, på vänstra sidan i navelhöjd och lite längre ner. Så fort jag rörde mig, skrattade, hostade, andades eller pratade så högg det till i magen på mig.
Smärtan började redan måndagkväll men då tänkte jag att "det går väl över" så jag försökte äta nånting, gå på toaletten, det var till och med så illa att jag stoppade fingrarna i halsen för att kräkas och sen se om smärtan släppte. Kan bara meddela att smärtan släppte inte ens lite, INTE ENS LITE!

Ringde sjukvårdsupplysningen sisådär 4 på morgonen för då hade jag fått nog av denna smärta och den var värre än nånsin. Det enda hon sa till mig var "det är nog magsjuka, drick honungsvatten" och då hade jag suttit och förklarat i 7 minuter att jag hade spytt och skitit men smärtan var kvar där. Till slut gav jag upp och jag la mig på soffan nere i vardagsrummet och kramade en kudde. Vaknade upp och smärtan hade avtagit betydligt men tyvärr kom den tillbaka mot sen eftermiddag.

Gjorde ett nytt försök att ringa sjukvårdsupplysningen och denna gång fick jag betydligt mer hjälp, hon frågade mer och jag fick förklara mer, till slut sa hon att det fanns inget annat alternativ för mig än att komma in till akutmottagningen. Var väl på plats där strax innan 20.00 och fick komma in ganska snabbt för provtagning. Sköterskan som tog mina blodprover stack sönder båda mina armar så jag ser ut som en jävla missbrukare just nu.. Blev sedan utskickad i väntrummet tills 22.50 och då så fick jag komma in i ett undersökningsrum. Efter ytterligare en timme så kom doktorn och började klämma och grejer så jag fick så ont så tårarna började spruta på mig. Dessutom ville han ge mig lavemang men jag sa ALDRIG I LIVET! Slutade med att jag fick medicin mot urinvägsinfektion vilket han misstänkte orsakade min smärta och sen fick jag en spruta i skinkan fylld med underbart smärtstillande och sen blev jag hemskickad sisådär halv ett på natten.


» I know that you will never walk away from me no matter what and that's why I plan to do the same thing for you

ARG ARG ARG ARG ARG ARG!

Det är nog det minsta jag är nu.. Så jävla less på allt.


Tack vare min far så finns det ungefär en milliliten chans att jag kommer kunna få mitt pass i tid för en planerad resa. Det finns alltså en större chans att jag INTE kommer få det. Man behöver ju båda vårdnadshavarnas underskrift för att kunna få ett pass, men eftersom pappa jobbar på sjön och kommer hem om 4 veckor så har han nu skapat ett stort problem för mig och folk i min omgivning. Fixar han inte detta nu har han ingenting att komma hem till längre kan ja lova. Ska sparka honom i ansiktet det första jag gör när jag träffar honom.

En rolig sak som hänt på sista tiden är att jag faktiskt har gått och blivit kär, och det är inte det lättaste för Elin Sedergren kan jag bara meddela.

Har fortfarande inte blivit frisk heller för den delen. Mindre kul.

Just nu inväntar jag och nickepicke Håkans Bar så vi ska väl titta på det och sen vet jag inte. Tror baby skulle komma hit efter han jobbat klart, hoppas!


RSS 2.0