» this time baby I'll be bulletproof

Hej bloggis!

Sitter här och taggar inför idag,imorgon och torsdag som ska spenderas i köket. Som tur är så hamnade jag inte på fisken denna vecka utan jag fick kallskänk.

Imorgon kommer studiebidraget!! Vilket betyder, i mitt fall, NYA SKOR!!!! Vet inte riktigt om jag har nåt behov av nya skor men som den tjej jag faktiskt är så kan jag inte få nog av skor!

Ska väl börja bege mig till skolan om nån timme men jag tänkte bjuda på ett litet inlägg innan dess vilket resulterade i detta tappra försök att underhålla min kära publik.

Dagens musiktips: La roux - Bulletproof http://open.spotify.com/track/1r1eut6GuXFFDbX0vd9NPv

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in

» life's a game but it's not fair, I break the rules so I don't care

Idag är jag nog tröttaste tjejen i detta land, har stått i köket hela dagen och gjort deeeeeeeeeeeg..... Känner mig som en jävla deg nu.

Från början var det roligt men sen efter nån timme blev det BARA jobbigt

Mitt paket har anlänt idag, men eftersom jag slutade vid 18.30 idag så hann jag inte plocka ut det på fittkonsum....

Känner att detta korta inlägg blev väldigt argt så nu försöker jag vända lite på det:

Längtar tills helgen för den ska spenderas i sällskap med min bästa Lisa och en hel del öl.


<3

» time isn't wasted when you're getting wasted

Tjinere bloggn!

Idag är jag trött tröttare tröttast, kanske inte så konstigt eftersom det blev en hel del igår.

Jag, Lisa, Emil, Munter, Robert med H och Joar började förfesta lite hemma hos mig och efter en stund ramlade Jocke och Simon in också, även Matilda anslöt lite senare.Vi drog vidare till fekken i östrand men jag märkte efter mycket om och men att jag hade tappat bort min kära Lisa! Vet inte riktigt vart hon tog vägen men jag följde iallafall med till den där fekken.. Kommer inte ihåg så mycket men jag gick hem och sov efter en hel kvälls festande.Nu ska jag och Lisa äta glass och mysa, får se om de dyker upp en schysst fekke, isåfall blir det dag nr 2 som gäller.

Puss & Kram


» pluggisarna

Hej där!

Tänkte bara göra en snabb uppdatering och bjuda på lite bilder och filmklipp från gårdagens hårda pluggning!

Robert & Jag                Empe                         Jag


» my heart beats fast right now

Hej kamrater & icke-kamrater!

Lanet i helgen var rätt sweet. Det känns som att alla kanske inte är bäst i världen men var och en utgör en viktig del i laget. Det känns också som att vi inte kommer springa runt som 5 virrpannor när vi spelar på NorrLan iaf, kommer bli gytt.

Kanske far upp till DreamHack Skellefteå också, får se om det fixas hotellrum och om kamrat Johansson ska med men hon bangar nog inte!!!1

Känner att ja måste shoppa nya jeansleggings och nån halsduk av nåt slag så jag har tagit fingret ur röven och letat upp dessa två:

Fann på ginatricot.se och ska beställa asap! Kostar 349;- resp. 99;-

Kan säga med en lättnad att jag verkligen trivs i skolan och speciellt i klassen och med mina klasskamrater, känns verkligen som att jag kommer klara av det här nu.

Börjar sakta men säkert tillfriskna, vill att det ska gå fortare..

ÅHHH! Idag praccade jag och flickorna för första gången på ungefär två månader!!! Vi har signat oss till r60ligan och förhoppningsvis kommer vi komma med och få spela!

Det får vara allt för denna gång
Hejdå!!


» heads will roll

Hej bloggisen!

Idag har jag spelat en shootout för h2k sponsrad av SteelSeries.
Blev tillfrågad strax efter 19.00 och först tänkte jag "herregud jag kommer aldrig klara det" men tydligen så gjorde jag det. Till en början var jag nervös men nervositeten avtog jävligt snabbt när rundorna började rulla in, vann alla matcher utom sista vilket sänkte mig totalt! Men jag är nöjd och glad iallafall. Steven var snäll och uppmuntrande!

Och nu till nåt tråkigt, om ni har följt min facebook så vet ni att jag är dödssjuk och det verkar inte som att min kropp har några planer på att bli frisk.. tyvärr.. JAG VILL BLI FRISK!!!!! Nån som har nån superkur? Annars tvingar jag min mamma att släpa mig till sjukhuset så jag får medicin.

I helgen blir det förmodligen lan med NorrLan lineupen, ser fram emot!

Hej då!

» ingen rast och ingen ro

Nu är jag förbannat jävla trött och sliten och jag ser inte fram emot skolan imorgon..

http://www.looptrooprockers.com/music/Promoe_-_Bondfangeri_Mixtape.zip
TANKA DIRR!

Redan söndagen för en vecka sen så längtade jag och Lisa till denna helg som varit och jag tror inte vi visste vad det var vi längtade till. Inte nog med att hon släpade ut mig i fredags hon gjorde det även igår också. Jag är död.

Har ingen aning om hur jag ska orka kliva upp imorgonbitti men förhoppningsvis så kommer jag på nåt som får mig att kliva upp.


» best john mayer fan ever

Jag vet då att jag fick mig ett gott skratt första gången jag såg detta!

» I may not always be perfect but I'll always try

hallihallå där!

Det enda jag kan tänka på just nu är hur trött jag är, kanske dags att ringa farbror doktorn igen och be om ytterliggare ett recept på dom där järntabletterna som till stor del räddade min skolgång.

Och helt plötsligt så började jag tänka på hur roligt det skulle vara att pracca igen, vill börja NUNUNUNUNU!

08.10 - 16.00 är min skoldag imorgon och jag har lust att ta livet av mig själv bara jag tänker på det..

Just nu hoppas jag på att Lisa ska komma till mig så vi kan hitta på nåt, annars ska ja nog bara spela lite och sova rätt tidigt

Fred, Kärlek & Förståelse!

RSS 2.0