» Ett underbart lan här i norrlan!

Här sitter jag med mitt kära lag LAKRITZ!=))) snart ska vi spela lite Counter-Strike 1.6 xPxD

» are we getting closer, or are we just getting more lost?

Ikväll har jag bokat tågbiljett till en mystisk resa! (se bild) HM HM HM.. Jag vet ungefär 5-6 personer som vet vart denna resa bär av till! Ska bli så kul och ser fram emot det som fan, bäst av allt var att jag hittade dessa tågbiljetter för 95 spänn styck, dvs 190;- tur och retur. Som hittat!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Har min far kommit hem från sitt jobb på de sju haven! Vi firade självklart detta i vanlig ordning med kinamat och en tur till birsta! Helt fantastiskt!

Hmm.. Vad kan jag mer berätta?

Festade med Lisa i lördags... hmmm.. Ska klippa mig på onsdag, vet inte hur än, hjälp?! hmmmm... NorrLan på torsdag, får äntligen återse en bunt gamla kamrater!

Hej dårå!

» I know I need your comfort but this drama makes me sick

Hej hej hallå!

Snart är det dags för NorrLan (http://www.NorrLan.com) som jag har sett fram emot ett bra tag. Skulle ju åka dit med några av klasskompisarna mina men dom svek mig i sista sekunden och tur var det för min gamla vapendragare Mr. Daniel Eriksson frågade mig om jag ville spela med dom, sure thing! Så nu ska jag spela med folk som är individuellt bättre än dom andra, och vi fungerar redan bättre som ett lag tillsammans också. Ska bli kul!

Dagens bild föreställer min hund, sovandes, inte brevid mig utan mig, och ja det är tydligen så hon gillar det!

Hade inte så mycket mer att bjuda på idag men så småningom kommer det en ny dag med nya händelser som blir ett nytt blogginlägg!

» cause there's nothing better than you by my side

Tjinere bloggn!

Hade ju tänkt mig en lugn kväll igår jag pga penicillinet, men så blev icke fallet.

Fick ett samtal runt 20.00 på kvällen av Nicke N och han sa att det var fest, han passade sedan över telefonen till ingen mindre än Simon R. Så jag tog vinboxen, satte den på pakethållaren och cyklade iväg! Var jävligt chill och både vin, öl och shots flödade, dock bara vin och öl för mig.

Idag mår jag trots omständigheterna bra och det märks att detta penicillin är starkare för jag känner mig redan bättre efter tre tabletter. SKÖNT!!!!!!

Har även fått tag på lite mer bilder från fredagskvällen så ja bjuppar på dom också!


» follow me follow me follow me follow me

Arrå gott folk, blev en kanonfylla igår iallafall!

Festade hemma hos becca igår med diverse trevliga människor, de va faktiskt rätt roligt när vinet började flöda! Jag tror de bara var jag och Lisa som var sjukt pepp och det var vi som drog igång "dansgolvet" hela tiden. Till slut kom även älsklings Matilda och innan kvällen var över hann man med en tur till sörberge och tillbaka. Slutade med att jag släpade hem Lisa och hon sov hos mig.

Idag har jag bara varit hemma hela dagen, har inte mått bra alls.. Började min nya penicillinkur idag och enligt doktorn så kunde jag vara immun mot selexid vilket var det första penicillinet läkaren hade ordinerat så jag fick ett betydligt starkare penicillin och en betydligt starkare kur. VILL BLI FRISK NU!

Lite bilder från gårddagen:

Den obligatoriska pussbilden på mig och lisa får absolut inte glömmas!

» party with my pain

Jag känner att det verkligen inte hade suttit fel med en fet jävla brakfest..

Efter att ha suttit klistrad hemma i sällskap av David i en och en halv vecka så vill jag bara uuuuut och möta omvärlden och den där kylan alla pratar om!

Eftersom Mr.D lämnar mig för betydligt kallare breddgrader i nån dag så hade jag planerat in nån öldrickning eller dylikt men den planen kommer det sättas stopp för känns det som..

.. är ännu inte frisk från min "urinvägsinfektion", nu har jag ingen aning om vad det är för fel på mig längre, behöver starkare mediciner! Det är ju planerat att mor min ska ringa vårdcentralen imorgon och då kommer det sluta med att jag får äta medicin i x antal dagar igen vilket resulterar i att jag inte kan dricka alkohol vilket sedan resulterar i att jag kommer sitta hemma, gråtandes, med en chipspåse i ena handen och en coca cola i den andra, kul liv liksom..

.. typ en sån här fest?                            eller en sån här?

» urinvägsinfektion och jävelskap....

Hallihallå!

Vet att de varit kass uppdatering och jag ber om ursäkt till mina 4(!) trogna läsare! Ja det är sant! Det är inte 3 längre utan antalet har ökat till 4!!!! Det är helt sjukt!!!!

Har inte spenderat speciellt mycket tid framför datamaskinen senaste tiden, men till veckan blir det ändringar på det får ja hoppas på!

Kom nyss hem från akuten och där konstaterade dom att jag har urinvägsinfektion, mindre trevligt.. Har förbannat ont hela tiden, men nu har jag fått penicillin som ska ätas en tablett tre gånger om dagen i fem dagar, FRISKHETEN HERE I COME!!!

Puss & Kram

» Newkid on the block

Hallihallå bloggen!

Har inte så mycket för mig just nu, jag och lisisen ska nog gå och sola om en stund.

Fredagen spenderades i sällskap med Lisa, Matilda & David. Vi drog sedan vidare till nacksta där de va lite fekke, träffade både nya och redan bekanta ansikten där.

Gårdagen spenderades arbetandes som hundvakt hemma i soffan i sällskap med Lisa, chips & godis. Vi tittade på Ghost som gick på tv4+, sjukt bra film, fast jag somnade en stund och missade halva filmen. David och hans vän kom och hälsade på en snabbis, sen skjutsade dom hem lisa och då gick jag och la mig och sov direkt, döskönt!

Tänkte att jag skulle låta newkid stå för bilden idag och jag kan starkt rekommendera hans nya mixtape som går att hitta lite överallt här på internet. http://www.newkidontheblock.se/

» "matilda kör bil"

Hallihallå bloggisen!

Ännu en vecka i köket är nu avslutad och det känns bättre än bäst!

Efter skolan så drog jag och Lisa våra feta arslen till birsta, gick runt där ett tag men jag shoppade ju för halva mitt studiebidrag där igår och nästa halva ska ja handla för imorgon så de blev ingen shopping för mig idag, men Lisa hittade två tröjor som var jävulskt snygga.

Sen när vi var färdiga på birsta så kom Matilda och hennes bror David och plockade upp oss och tog med oss på en liten åktur där även Matilda körde lite, jag höll på att skita ner mig då hon körde....

Imorgon blir det partaj med dom bästa och vi får väl se vart vi hamnar och hur det slutar, kommer bli spännande!

Litet smakprov på hur det var när Matilda körde:

RSS 2.0