» think of me when you're out there

hallihallå!
Tycker faktiskt jag har varit utmärkt duktig med uppdateringarna på senaste tiden, creds till mig!

Igårkväll hände det en sjuuukt rolig grej, sov riktigt gott inatt kan ja lova. Satt och praccade mot ett visst annat tjejlag, där vi utbytte några ord i say som från min sida löd "k farsaN" och "tast", efter det blev det ett jävla liv. Lansmällen incoming! Men va? vadå.. Vi spelar ju bara på internet.. Vi far ju aldrig på lan??? Hur ska detta gå?

Iallafall så vaknade jag upp idag av att pappa skrek vafan klockan va, nyvaken som jag var vid tillfället så skrek jag nåt elakt tillbaka enligt källor. Hade utvecklingssamtal 11.00 som gick galant, var bara snack om att jag måste få tillbaka glädjen som jag hade i början på terminen, det kommer väl det också.

Dagen har spenderats i köket, tror jag bara skurit grönsaker och skivat potatis idag alltså. Fick i uppgift att skära 7-8 lökar. När jag skulle skära sista löken så gled löken iväg så jag skar mig i både lillfinger och tumme. Inte så trevligt. Blodet slutade aldrig spruta kändes det som. Oh well, imorgon är det en ny dag i köket och jag ska vara så långt ifrån knivar som möjligt.

Nu blir det serier + sömn.

Har kommit på att jag ska börja säga hej då på olika språk från och med detta inlägg, använder språkverktyget på google så jag börjar väl uppifrån och går ner. Första språket är afrikaans(?).

Tot Siens

Kommentarer
Postat av: rich

haha börja inte du oxå me sydafrika.....

2009-11-11 @ 07:43:43
Postat av: Flamman

Hejje Ramsina! Jag gillade detta inlägg grymt mkt. Positiv ton, bra fantasirikt text. Ja och extra strössel för att du uppdaterar dagligen :). Bilden också!!! Fin!

Sen det sista att säga adjö på olika språk. Genidrag! Det får mig att återkomma till din blogg pga nyfikenhet. En riktigt smart blogg :D:DOch du borde göra som lärarna säger. Mer glädje på plugget som i början :). Och du får laga mat nästa gång vi ses :)//

Flameboy

2009-11-11 @ 14:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0