» NorrLan

NorrLan börjar nu gå mot sitt slut så jag tänkte summera upp lanet lite i dagar.

Torsdag:
For och hämtade boysen på tågstationen nån gång strax innan 13, deras tåg var 1,½ timme försenade, aja baja SJ! Sen for vi och kopplade våra datamaskiner och kände lite på internet och sådär, kan bara beskrivas med ett ord: BESVIKEN! Internet har varit så dåligt och man har fått fryslagg 24/7 tråkigast av allt var att det ordnade upp sig efter turneringsfinalen var spelad och allt, flopp NorrLan. Körde en cup som inte riktigt gick våran väg men visst vann vi några matcher, taggen var på topp. Satt vaken till 6 på morgonen för att richard som ja lovat en sovplats till satt och spelade den där cupen, som han och laget hans också vann. GZ!


Fredag:
Kom tillbaka till lanet, stressad som få. Turneringen skulle börja 13.00 men dom skulle försöka fixa lagget så det blev förseningar på ungefär 1 timme. Första matchen vi lirade förlorade vi med 19-17 mot laget u10 på inferno, taggen var fan inte på topp och vi var väl lite måttligt less alla av oss. Efter det blev det loserbracket som spelades 12.00 på lördagen. Vi spelade även en cup denna dag som inte heller gick så bra. Vi vann första matchen, än en gång mot u10, även denna gång på inferno, skönast var att vi hade taggen i oss och vi vann med 19-16. Mötte seedade Forget efter och det var fan helt sjukt att vi förlorade den matchen, slutresultat blev 16-14, vi var ändå bästa laget på servern.Lördag:
12.00 skulle loserbracket börja spelas, 11.55 vaknar jag hemma och tittar på klockan... PANIKEN! Stressade iväg till nordichallen och får där reda på att även idag är turneringen försenad, tur för mig? Satt och taggade csdm och sen vare fart på krutet. Omgång 1 i loserbracket spelades på tuscan mot f1l1 och den vann vi med 16-14. Mötte senare BOÄ i omgång 2 och där blev det tyvärr en nitlott dvs utslagna ur turneringen. Har kört lite småpraccar mot några lag här och det har gått si och så, för det mesta bra. Jag tror jag är expert på utpsykningar, nån måste ju vara det? BrutalCS höll även ikväll/inatt i en 5on5 cup. Vi skulle självklart deltaga. 8 lags cup med gruppspel, bara ett lag gick vidare i gruppen, hjälp..... Förlorade första mot f1l1 på nuke med 16-6, tråkigt nog praccade vi nuke mot dom idag och där var det vi som vann med 16-6, dom var helt enkelt mer taggade. Roligaste matchen på hela lanet var omgång 2 i denna cup, spelade mot Angelica & co som sitter snett framför oss, redan innan matchen så hade jag övat lite på utpsykningar, jag var bara tvungen! Matchen slutade 16-2 till våran favör, tackar gud för att vi satt nära varandra, var så sjukt kul att sitta och psyka ut dom för dom tog verkligen åt sig av all skit vi skrek, roligast på detta lan! Vi kände att lansmällen var påväg. Tyvärr så slutar lanet här för oss och jag tackar DancheL, TooDie, twiqzi och anton för ett härligt lan. Tyvärr så blev det fanimej ingen lagbild, :(

Kommentarer
Postat av: Thommy

Tråkigt att internet var laggigt. Ta dock inte ut det på NorrLan utan klaga istället på bredbandsleverantören som är det faktiska felet! :) Lät i övrigt som ett trevligt event!

2009-11-01 @ 11:03:10
URL: http://sandhack.se
Postat av: Flamman

Vad skrek du för hånord? :D

2009-11-01 @ 15:30:52
Postat av: elin

Skrek väl ungefär" FAN VA LÄTT "

" SÅ JÄVLA DÅLIGA "

" TAGGA NU BOYS NU TAR VI DOM HÄR JÄVLA FITTNOOBSEN "

" ÄT BLY "typ :D

2009-11-01 @ 19:03:10
URL: http://sedergren.blogg.se/
Postat av: FYR

"ÄT BLY" fick man ta ;)

2009-11-02 @ 19:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0