» I was to proud to admit that it was hurtin' me


Jahapp.. Ännu en helg är över, denna gång var det en vit helg!

I fredags så for jag till skönsmon med Matilda & Lisa, det var meningen att det bara skulle vara förfest men ingen orkade göra några större ansträngningar att hitta annan fest. Det var kanske den tråkigaste fekken jag varit på och jag kan säga att den hade inte ens varit rolig om jag hade varit askalas.

I lördags hade jag bara tänkt att sitta hemma och tycka synd om mig själv och spela lite men så blev icke fallet. Jag och Lisa for till Matilda där hon och Alex var vid halv tio, sen väntade vi in Elin och sedan gick vi vidare till Jim. Var faktiskt ganska roligt även fast även denna kväll spenderades nyktert. Vid ungefär tvåtiden bestämde Elin & Lisa att vi skulle laga mat så Elin började ta fram grejer och sånt men eftersom hon inte var i nyktert tillstånd ansåg jag inte henne vara kapabel till att laga mat så jag tog över spakarna och sen blev det kalas! Var hemma vid tretiden, planen var att slockna direkt men så blev icke fallet. Ännu en sömnlös natt, trodde jag men jag lyckades somna ungefär 3 timmar senare. Vaknade den icke så smickrande tiden 16.45, var tvungen att gnugga ögonen för att inse att jag inte drömde.

Nu sitter jag och praccar med bruttorna mina och det går bättre än bäst, vi är taggade som satan!!!1 Vann nyss en pracc mot Snogard med 21-9 (8-7). I slutspelet i EMS 4 så mötte vi dom bäst av tre, blev 1-1 i kartor och på sista avgörande kartan lyckades vi vinna i förlängnig, en klar förbättring!

Blir väl skolan imorgon antar jag.. fy fan..
Hejdå


Kommentarer
Postat av: Flamman från mobilen

En uppesittarhelg du haft :) men att laga mat mitt på natten är oslagbart :) vi hörs :)

2009-11-09 @ 01:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0