» DreamHack

Sitter just nu på DreamHack, resan har varit minst sagt turbulent.

Åkte till Miranda redan igår för att chilla lite där innan bilresan, jag lagade mat åt hon och hennes karl, var tydligen uppskattat. Använde mig av mammas hemliga recept.

Började denna dag med att försova mig sisådär en timma, var skönt! Vi lyckades komma iväg från Mirre strax innan 10 istället för det planerade 9. Tillslut nådde vi älvsjö och Ibbe som vi skulle hämta upp först, när vi hade packat in hans grejor och skulle åka iväg så startade inte bilen. PANIKEN. Fick hjälp av Ibbes söta farsgubbe med lite startkablar och grejs och sen var vi på vägen igen. Plockade sedan upp Jenny och det skedde nästan i farten för vi var så rädda att bilen skulle lägga av igen.

Kom till DH ungefär 30 minuter innan matchstart så det blev stress på hög nivå. Hade lite trubbel med skärmen så jag fick spela första matchen med 85hz vilket inte var så kul men vi vann iallafall den matchen med 16-5, tur jag har världens bästa lagkamrater. Andra matchen spelades på våran sämsta bana, om man nu ska kalla den för det, mot några danskar. Slutresultat blev 15-15. Fick WO sista matchen och efter det gick det BARA utför...

Admins menade att vi skulle möta danskarna igen och spela övertid för att avgöra vilka som vunnit gruppen eller inte när det redan står att vi vunnit den på bäst rundskillnad. Stog och tjaffsade med honom i 2 timmar och nu är alla trötta som djur. Tjaffset slutade med att vi till slut skulle spela mr6 men folk som lyssnade på diskussionen menade att vi fortfarande hade rätt. Skitsamma tänkte vi och eftersom Mirres dator inte fungerar så sket vi i det och gav danskjävlarna vinsthelvete.. Men men, det är bara att skaka av sig skiten och tagga för imorgon istället. Vi placerade oss iallafall betydligt bättre än ett visst annat tjejlag på detta lan.

Det kommer nog bjudas på en hel del bilder när alla har lagt in bilderna på respektive datamaskiner.

Peace out liksom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0