» I switched it off just to be left alone

Oj! Trogna läsare tjatar på att jag ska skriva, jag som tänkte ta det väldigt chill på denna front framöver men ja får väl se till att styra upp det istället.

Jag är så trött om dagarna nuförtiden, skolan tar kål på mig! Men tack vare att jag varit och tagit massa prover på vårdcentralen x antal gånger sen årsskiftet så kom dom ju fram till att jag lider av järnbrist, vilket kan göra att man blir väldigt trött och blek. Fick recept på järntabletter som jag har knaprat sen i början på mars. Det är så sjukt att jag känner mig jättetrött fast min kropp har fortfarande ork att hålla igång, tack vare järntabletterna skulle jag vilja säga.

Mamma och pappa har kommit på det ultimata sättet att väcka mig på morgnarna utan att jag blir arg och förbannad, dom brukar nämligen dumpa min underbara hundvalp i min säng och när hon ser mig så blir hon glad och skuttar runt överallt, det går inte att bli förbannad på den sötsaken! Vad som var mindre roligt denna morgon var att min far tog sitt pick och pack och åkte till jobbet och där kommer han vara de kommande fem veckorna, SAKNAR PAPPA REDAN! Kutade iväg till skolan vid 8.30 och dagen har väl varit hyffsat chill, fick ju höra ett och annat om vad lite folk hade gjort på valborg och jag skrattade och skrattade.

Kikade på Supernatural idag, har sett klart hela säsong två nu, så sjukt bra serie.

Efter jag kikat på Supernatural och lagat lite mat så var det såklart gibo!!!! 18.30 trodde iallafall fyra av oss att vi skulle spela men en femte hade smitit iväg på lite äventyr. Allting ordnade sig dock och vi fick dra in en sista brud som ville spela lite med oss, var skönt att lira lite oseriöst för en gångs skull!

Imorgon är det NP i Matematik, Del C, känns inte bra men ja ska masa mig dit och göra mitt bästa iallafall, matematik är ju inte direkt min starka sida, hoppas nån där ute hejar på mig.

Kommentarer
Postat av: pettfett

jag har redan skrivit hejaramsor!

2009-05-05 @ 00:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0