» behind every stain there's a story

Igårkväll avnjöt jag en trevlig kvällspromenad längs Timrå's vackra natur (eeh...). Eftersom att både jag och Jenny är sjukt mobbade och var utan promenadsällskap IRL så delade vi sällskap över telefon, tack för den fina promenaden får jag lov att säga! Tråkigt att Ninni bangade på konferenssamtal dock för hon tog sig tydligen en prommis hon med.

Just nu sitter jag i skolan, var nere hos Anders för en stund sedan och hade mitt sista gymnasiesamtal, kom fram till att jag var helt nöjd med mitt val att söka Hotell & Restaurang med inriktning hotell på Timrå gymnasieskola. Hade det inte varit för att jag hade haft IG i matematik hade jag prel. kommit in på mitt första sök, men det är nu det gäller. Anders är nog bäst på peptalk tbh, han sa några uppmuntrande och väl valda ord innan jag lämnade hans kontor med tårar rinnandes ner för kinden. Varför jag grät? Jo för att det känns så meningslöst och jag kommer göra folk jag bryr mig om besviken. Men jag och Anders kom iallafall överens om att jag ska försöka gå på alla resterande matematiklektioner även om jag inte varit/väljer att gå på några andra lektioner den dagen.

Hahahaha.. Jävla Ninni alltså. Hon ringde och väckte mig prick klockan 7 imorse, får tacka för det! Hade inte klivit upp imorse och masat mig iväg till skolan annars hade jag missat att snacka med Anders vilket var skitviktigt för man skulle göra det senast imorgon.

Får se vad denna dag har att erbjuda, kanske blir nån cup eller annat trevligt ikväll, kanske ska kika på Sunes sommar igen. SATAN SÅ BRA FILM DET ÄR!

Blir ingen normal musik för mig framöver kan ja ju bara tillägga, detta ska jag underhålla mig med istället.


Om det är nån som vill ta en promenad ikväll är det bara att höra av dig!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Beethoven is the shit Für elise på piano är kung. Kunde lite förut.. men talangerna försvinner med åren :D

2009-05-14 @ 13:10:53
URL: http://passi0n.devote.se
Postat av: pettfett

jag tog oxå promenad igår men jag fick inte komma in till bella :(

2009-05-14 @ 16:05:23
Postat av: N

ahhah =D

varje dag 7.00Vad är det ni ska lära er i musiken? Lära er att spela låtarna? ;o

2009-05-18 @ 11:09:39
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: elin

N: naeee vi ska lära oss vad dom heter och vem som är artisten så att säga :P men nationalsångerna ska vi bara veta vilket land det är

2009-05-18 @ 15:45:10
URL: http://sedergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0