» märker du hur fort det går?

Hade inte tänkt att gå på SOlektionerna några fler gånger utan skita i det och ta ett IG men under nattens gång är det precis som att nån har tryckt in nåt i mitt huvud som säger att jag ska fixa godkänt! Så jag masade mig upp vid 12 för att göra mig i ordning och gå till min SOlektion 13.00. Väl där så frågade jag min lärare vad jag ska göra för att klara godkänt under denna korta tid och han svarade att jag skulle plugga på ekonomin och sedan ha prov på det imorgon, så att plugga till det provet är vad jag har gjort hela kvällen. Tack vare Elina så har orden på pappret fastnat i mitt huvud och förhoppningsvis är dom där för att stanna tills 14.00 imorgon då provet är gjort.

Hade ju NP i Matematik idag, den muntliga delen, och även fast jag kanske virrade lite så kändes det ändå bra när jag gick därifrån.. Kan ju säga att det var lättare att göra det ensam med läraren än att sitta där med tre andra som stirrar ut en och förmodligen tycker att allt man säger är fel. Kämpar fortfarande mot godkänt!

OCH VILL NI VETA NÅT ROLIGT??? Min svenskalärare var  nöjd med min faktauppsats så jag får behålla mitt VG. HELT UNDERBART KÄNNS DET!

Efter skolan gick jag till affären för att handla åt min kära mor och som tack för det fick jag köpa valfria varor till mig själv. Blev ett paket Ballerina Choko, som jag starkt kan rekommendera, samt ett paket kola snören som är en personlig favorit!

Förresten, igår när jag satt och kollade på en film (Hes just not  that into you) så kom det en mal flygandes och satte sig på skärmen, blev jävligt skrämd, var helt oförberedd på det. Iallafall så dödade jag den med en tidning och sen blev det mal på hela skärmen... Har ni tänkt på att när man torkar bort mal så är det bara pulver på pappret? Hur kan det bli så? Är malar gjorda av pulver??

Kommentarer
Postat av: dw

malar är djävulens skapelser, de är gjorda av sot, ondska och eld.....................student idag btw, puss! :DD

2009-06-05 @ 05:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0