» I want it bad, your bad romance

Tänkte ge en  liten snabb uppdatering hur mitt liv har varit den senaste veckan..

Helgen spenderades med min Lisa som jag inte hade träffat på över en vecka innan. BUHU. Fest på fredagen och lördagen + sjukdom.. Hur orkar jag?

Min sjukdom vägrar ju gå över.. Har inte feber längre som tur är iallafall.. Men denna obeskrivligt jobbiga hosta gör att jag inte kan sova riktigt om nätterna vilket resulterar i att min skolgång får lida, inte bra.

Påtal om skolan så har jag förresten bytt inriktning!!!!! Från hotell till restaurang så jag planerar att bli en kock, ska bli dödskul. Känner att jag inte orkar med de första åren inom hotell som består endast av att städa, städa och återigen städa. Känns som att jag passar bättre i köket (trots skador, men det upplever väl alla kockar).

Det misstänks att jag har någon form av lunginflammation eller luftrörskatarr eller liknande, inte bra det heller.. Vårdcentralen verkar ju ha stängt telefonslussarna så dit går det inte att nå heller, hallelulja. Det är inte meningen att jag ska leva ett friskt liv tydligen.

Det har ju spelats lite (och ska spelas) på sista tiden också, senast ikväll då vi mötte franskorna burning igen, vi mötte dom i början på denna säsong vi spelar nu av esl. Vi mötte dom även på inferno denna gång igen vilket inte resulterade i ett likaresultat som förra gången, utan en störtskön seger! Kändes lite som en lekstuga trots att resultatet slutade med hela 16-11 till våran fördel.

Imorgon väntar danskorna Aurora Gaming. Ska bli en spännande match och vinner vi denna slutar vi troligtvis som gruppvinnare om jag inte minns fel. Matchen ska spelas på d2 som har varit våran hemmabana sen vi började spela med denna lineup i början av detta år och som vi även slog aG på med sköna resultatet 21-9 sist vi mötte dom, gyttmos säger jag till det.

Får väl vara allt för denna gång, mycket text och inga bilder men man kan ju inte vara på topp hela tiden.
Possposs

Kommentarer
Postat av: Flamman

Skönt att se dig tillbaka. Se penna glöda på cyberspace. En vinst ikväll! Nu kööööör vi!

2009-12-10 @ 21:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0