» hjärtat ville fram och tillbaks

tjinere bloggn!

Kan ta och börja med att berätta om hur det går i skolan nu.
Det är ju slutspurten nu precis innan lovets början. Jag ligger till jävligt bra i karaktärsämnena vi har (livsmedelshygien, livsmedelskunskap, Hotell A osv), har inte missat någonting alls tror jag förutom en liten liten hotelluppgift. Engelskan ligger jag lite efter i men det är ingen big deal, lätt att ta igen. Matematiken har jag ingen aning om, mentorn min kommer nog tvinga mig leta efter min mattelärare imorgon.. Svenskan går det förfärligt dåligt i måste ja säga. Har inte gjort en enda uppgift sen vi började och det är endast pga min frånvaro från svenskalektionerna, fredagar är ingen bra dag helt enkelt. Datakunskapen däremot går det finemang i, klarade godkänt på provet och alla uppgifter är inlämnade, får iallafall ett godkänt betyg.

Imorgon blir nog en rolig dag. Ska åka iväg och kika på kommande praktikplatser för nästa termin, vilket i mitt fall blir diverse restauranger och storkök, otroligt spännande.

Till helgen eller närmare bestämt Lördag så vankas det 30års kalas för min kusins sambo Peter. Ska nog bli en mycket trevlig tillställning och jag hoppas Lisan fortfarande vill följa med mig som sällskap.

Jo just det, vi vann ju våran grupp i ESL.

Sista matchen mötte vi aurora gaming som vi piskade stenhårt och fick ett slutresultat på 16-4.

Får vara allt för denna gång, blir nog en snabb update imorgon om hur det gick att besöka praktikplatserna.

Peace

Kommentarer
Postat av: Flamman

Alltid är jag först att kommentera :) jättemysigt inlägg tihi. Hoppas du hittar en bra praktikplats, berätta sen hur det gick. Till sist så älskar jag din nya header, så fin. Sista bilden är min favorit he he :)) höras ikväll!

2009-12-16 @ 08:59:39
Postat av: N

sötbulle fin header :D

2009-12-16 @ 12:31:40
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0