» DreamHack pt.3

Hej hej hallå!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag skyller på diverse hemresor samt sjukdomar, tänkte försöka knåpa lite nu iallafall.

DreamHack hade kunnat vara roligare än vad det var men det var sjukt kul att vara med tjejerna och träffa alla uFkillar som var hysteriskt roliga emellanåt.

På lördagkväll blev det lite fiesta för några av oss i baren på scandic men vissa anslöt lite senare då baren tyvärr var stängd redan, träffade lite folk och sen gick vi ner till uFkillarnas hotell för utdelning av lite produkter. Ninni och hennes arbetskamrat hade nämligen fixat en kartong med demoprylar från razer som dom jobbade för under DH med produkter som vi lottade ut. Jag lyckades dra åt mig ett tangentbord, Razer Lycosa, samt en musmatta, Roccat Sense.

Hemresan var minst sagt stressig. På söndagen så åkte vi från Jönköping vid 12.30 på dagen men vi var väl framme hemma hos Mirre vid 19 på kvällen, helt sjukt. Vi tog då ett matstopp, samt ett bensinstopp där vi fick problem med huven så vi blev stillastående nästan en timma skulle jag tippa på. Sen for vi förbi stockholm för att släppa av Jenny och Ibbe.

På måndagen så var det hemresa för mig. Eskilstuna-Stockholm C, Stockholm C-Sundsvall. Det är fan det värsta jag nånsin varit med om alltså, när vi kom fram till Stockholm så visste dom inte än vilket spår mitt tåg skulle gå från så turligt nog hittade jag en tavla att övervaka. Tog ungefär en timme innan spåret kom upp och under den timmen hade jag grov jävla panik. Som tur var så gick den från spår 7 vilket var lätthittat. Tackar gudarna för att jag lyckades hitta en hiss så jag slapp dra väskan upp över trappen.

Overall så gick DH bra för oss, kan minnas att vi förlorade 3 matcher av miljontals spelade. Nog för att DH är ett jävla skitlan så tror jag ändå alla fick upp taggen för att lira igen, iallafall jag har hittat tillbaka spelglädjen.

Over 'n' out

Kommentarer
Postat av: Flamman

Bra skrivet! Jag har själv oxå blivit mer sugen :) Bli frisk nu Eluttz0r!

2009-12-02 @ 20:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0