» my eyes are telling you: catch me if you can

aaa just det.. blev ju några groggar i fredags med min käre kamrat Elin.

Ungefär såhär såg det ut då, fint ska det vara.

over and out


» all I wanted was you

Jag trodde aldrig ett oskyldigt 30års kalas kunde spåra ur sådär..

Var ju som sagt innan på fest igår, födelsedagsbarnet var Peter som är min kusins käresta. Var ju meningen att en viss person skulle följa med men svek i sista sekunden på grund av misstänkt bakfylla, schysst!

Iallafall så kom vi dit och stämningen var ju lite spänd tills folk hade fått i sig en del. Fick middagen efter en stund vilket bestog av nån typ av gratäng samt grillat kött. Jag fick i mig ett par öl och Tommy bjöd på en jäger/redbull, sen har jag inget minne kvar typ. Vet att jag och mina kära kusiner ägde dansgolvet. Vaknade iallafall upp i min egna säng och det ska jag nog vara evigt tacksam över.

Det var så hemskt imorse när jag vaknade till, klockan var väl runt 8 och jag vaknade, fortfarande full som en kastrull, somnade om tillslut, tack och lov. Just nu känner jag mig bara lite skakis men jag ska väl försöka göra nåt att äta så jag vaknar till liv igen.

Blev tyvärr inga bilder tagna igår från nån kamera jag har tillgång till men jag ska nog lägga mina vantar på ett par stycken innan det är över. Frågan är ju om jag verkligen vill det alltså.

Vad som hände i fredags
har jag inget större minne av men det var säkert kul.

Blir nog att ta mig en liten tupplur nu så ja orkar spela ikväll.

Peace

» there is no time to waste asking why

Skitbra dag osv..

Började med att jag mådde dåligt och inte orkade kliva upp.. Tog mig nån timme att finna orken sen klev jag upp och bad mamma sjukanmäla mig vilket hon gjorde, evigt tacksam. Dagen har enbart spenderats i sängen, vet inte varför men ja känner mig så jävla less på allt överhuvudtaget.

Väntar på folk nu så ska det spelas. Känns mindre kul med tanke på vad som hände igår.
Vi spelade ju en ESLcup där vi fick möta tyska alien gaming, vi visste innan matchen att dom skulle leta efter fel i cfgs osv om dom förlorade, vilket dom gjorde. Vi vann med 16-5. Tydligen så hade jag net_graph script i min cfg, vilket inte ens var i min cfg utan i ett .txt dokument, vilket inte spelar någon roll alls verkar det som. Tyskarna hade helt klart admins på sin sida och efter protesten kom upp så tog det 2 min så var den nere igen, då hade admin gått igenom allt och gjort ett beslut. Tycker det är tråkigt att man måste knulla regelboken för att kunna vinna några matcher, för det var verkligen inte första gången dom gjorde så här.

Känner bara mer och mer press från skolan, fick mig en och annan utskällning igår angående svenskan, dödskul.

Har förmodligen funnit nyårsblåsan också, blir en julklapp från mami. DEN ÄR ROSA!

Blir förhoppningsvis max med lisisen och jimpo senare ikväll, får trösta mig med det.

» only tryin' to please myself

Än en gång lyckas jag radera ett helt inlägg som jag skrivit.. Orkar inte skriva om det alls för fem öre..

Praktikplatsen verkade iallafall jättebra och jag kanske berättar mer om den framöver.


Bjuder på lite bilder istället för att surra så jävla mycket.


Bild1, Bild2, från diverse fester.
Bild3, bror min visar vart skåpet ska stå och hjälper mig bleka min utväxt.
Bild4, från dreamhacktoan.

» hjärtat ville fram och tillbaks

tjinere bloggn!

Kan ta och börja med att berätta om hur det går i skolan nu.
Det är ju slutspurten nu precis innan lovets början. Jag ligger till jävligt bra i karaktärsämnena vi har (livsmedelshygien, livsmedelskunskap, Hotell A osv), har inte missat någonting alls tror jag förutom en liten liten hotelluppgift. Engelskan ligger jag lite efter i men det är ingen big deal, lätt att ta igen. Matematiken har jag ingen aning om, mentorn min kommer nog tvinga mig leta efter min mattelärare imorgon.. Svenskan går det förfärligt dåligt i måste ja säga. Har inte gjort en enda uppgift sen vi började och det är endast pga min frånvaro från svenskalektionerna, fredagar är ingen bra dag helt enkelt. Datakunskapen däremot går det finemang i, klarade godkänt på provet och alla uppgifter är inlämnade, får iallafall ett godkänt betyg.

Imorgon blir nog en rolig dag. Ska åka iväg och kika på kommande praktikplatser för nästa termin, vilket i mitt fall blir diverse restauranger och storkök, otroligt spännande.

Till helgen eller närmare bestämt Lördag så vankas det 30års kalas för min kusins sambo Peter. Ska nog bli en mycket trevlig tillställning och jag hoppas Lisan fortfarande vill följa med mig som sällskap.

Jo just det, vi vann ju våran grupp i ESL.

Sista matchen mötte vi aurora gaming som vi piskade stenhårt och fick ett slutresultat på 16-4.

Får vara allt för denna gång, blir nog en snabb update imorgon om hur det gick att besöka praktikplatserna.

Peace

» dom hade mycket att säga

sjuuuuk låt

» I want it bad, your bad romance

Tänkte ge en  liten snabb uppdatering hur mitt liv har varit den senaste veckan..

Helgen spenderades med min Lisa som jag inte hade träffat på över en vecka innan. BUHU. Fest på fredagen och lördagen + sjukdom.. Hur orkar jag?

Min sjukdom vägrar ju gå över.. Har inte feber längre som tur är iallafall.. Men denna obeskrivligt jobbiga hosta gör att jag inte kan sova riktigt om nätterna vilket resulterar i att min skolgång får lida, inte bra.

Påtal om skolan så har jag förresten bytt inriktning!!!!! Från hotell till restaurang så jag planerar att bli en kock, ska bli dödskul. Känner att jag inte orkar med de första åren inom hotell som består endast av att städa, städa och återigen städa. Känns som att jag passar bättre i köket (trots skador, men det upplever väl alla kockar).

Det misstänks att jag har någon form av lunginflammation eller luftrörskatarr eller liknande, inte bra det heller.. Vårdcentralen verkar ju ha stängt telefonslussarna så dit går det inte att nå heller, hallelulja. Det är inte meningen att jag ska leva ett friskt liv tydligen.

Det har ju spelats lite (och ska spelas) på sista tiden också, senast ikväll då vi mötte franskorna burning igen, vi mötte dom i början på denna säsong vi spelar nu av esl. Vi mötte dom även på inferno denna gång igen vilket inte resulterade i ett likaresultat som förra gången, utan en störtskön seger! Kändes lite som en lekstuga trots att resultatet slutade med hela 16-11 till våran fördel.

Imorgon väntar danskorna Aurora Gaming. Ska bli en spännande match och vinner vi denna slutar vi troligtvis som gruppvinnare om jag inte minns fel. Matchen ska spelas på d2 som har varit våran hemmabana sen vi började spela med denna lineup i början av detta år och som vi även slog aG på med sköna resultatet 21-9 sist vi mötte dom, gyttmos säger jag till det.

Får väl vara allt för denna gång, mycket text och inga bilder men man kan ju inte vara på topp hela tiden.
Possposs

» ESL

Har ju spelat några ESLmatcher på sista tiden som jag inte rapporterat om så här kommer en snabb update.

I måndags mötte vi de grekiska laget Guardians och den matchen var otroligt lättspelad, 16-1 blev slutresultatet. Lyckades hålla mig nånstans i mitten på scoreboarden trots några huttar cocillana. Finns inte så mycket mer att säga om den matchen.
Ikväll spelade vi mot tyskorna TBH.MSI. Matchen spelades på de_tuscan vilket har varit lite av en favoritbana för oss att spela på. Slutresultatet blev 16-7 (11-4) .

Just nu ligger vi etta i våran grupp och vi har planerat att stanna på den första platsen!

Nu har jag fått i mig lite cocillana så ja slocknar väl vilken sekund som helst. God natt mina kamrater!

» DreamHack pt.3

Hej hej hallå!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag skyller på diverse hemresor samt sjukdomar, tänkte försöka knåpa lite nu iallafall.

DreamHack hade kunnat vara roligare än vad det var men det var sjukt kul att vara med tjejerna och träffa alla uFkillar som var hysteriskt roliga emellanåt.

På lördagkväll blev det lite fiesta för några av oss i baren på scandic men vissa anslöt lite senare då baren tyvärr var stängd redan, träffade lite folk och sen gick vi ner till uFkillarnas hotell för utdelning av lite produkter. Ninni och hennes arbetskamrat hade nämligen fixat en kartong med demoprylar från razer som dom jobbade för under DH med produkter som vi lottade ut. Jag lyckades dra åt mig ett tangentbord, Razer Lycosa, samt en musmatta, Roccat Sense.

Hemresan var minst sagt stressig. På söndagen så åkte vi från Jönköping vid 12.30 på dagen men vi var väl framme hemma hos Mirre vid 19 på kvällen, helt sjukt. Vi tog då ett matstopp, samt ett bensinstopp där vi fick problem med huven så vi blev stillastående nästan en timma skulle jag tippa på. Sen for vi förbi stockholm för att släppa av Jenny och Ibbe.

På måndagen så var det hemresa för mig. Eskilstuna-Stockholm C, Stockholm C-Sundsvall. Det är fan det värsta jag nånsin varit med om alltså, när vi kom fram till Stockholm så visste dom inte än vilket spår mitt tåg skulle gå från så turligt nog hittade jag en tavla att övervaka. Tog ungefär en timme innan spåret kom upp och under den timmen hade jag grov jävla panik. Som tur var så gick den från spår 7 vilket var lätthittat. Tackar gudarna för att jag lyckades hitta en hiss så jag slapp dra väskan upp över trappen.

Overall så gick DH bra för oss, kan minnas att vi förlorade 3 matcher av miljontals spelade. Nog för att DH är ett jävla skitlan så tror jag ändå alla fick upp taggen för att lira igen, iallafall jag har hittat tillbaka spelglädjen.

Over 'n' out

RSS 2.0