» ♥

GRATTIS BÄSTA ELINA!! ♥

ni kanske ser på bilden hur mycket jag avgudar henne? ;)

» inne på klubben


» fekke

Första skolveckan är nu avklarad och det känns som att jag inte hade kunnat göra ett bättre val än det jag gjort, hittils trivs jag som fisken i vattnet.

Bild från tisdags

Detta firades såklart med fekke och här kommer några mindre bra bilder från denna kväll:

med lite fantasi kanske ni ser vad dessa bilder föreställer

» hahahaha


» I wanted water but I'll walk through the fire

ojaaaa! Första dagen är nu avklarad och den gick fantastiskt bra trots endast 2 timmars sömn. Dagens tråkigaste var väl att jag har hamnat med dom mest IQbefriade människorna på hela skolan tror jag.. herrejisses! Tur jag har Lisa och Petter iallafall.

Schemat ser jävligt tungt ut, börjar 8.10 alla dagar utom tisdagar.. slutar 16.00 ALLA dagar............ Jag började nästan gråta när jag såg schemat.....

Nån sa till mig att ettan var lättast, vill bara informera dig om att du ljög för mig!

Bjur på ett klipp med felicia när jag äntligen fixat det, sötnosen!

» "cha cha" ????

Tänkte bara börja detta inlägg med att alla föregående inlägg som inleds med "cha cha" inte är skrivna av mig utan therese p aka lillsan.

Iallafall, imorgon börjar ju skolan och jag börjar inte bara skolan utan jag börjar på en NY skola så det är lite nervöst. Tur att jag känner en person som ska gå samma som mig så vi har varandra!!

Nåt roligt som sker framöver är att laget (unFinished) planerar en resa till polen för att spela en turnering med 11 andra lag i början på oktober, måste ta ledigt från skolan men det är lätt värt det. Och efter att vi har haft ett långt sommarlov nu så längtar jag tills vi ska börja pracca igen! (Ibbe jag hoppas du läser detta och fixar pannbandet innan polen)

Mer än så hade jag väl inte att bjuda på denna gång men det är nånting iallafall.


TAGGA!!!!

» cha cha blogg1

Elin heter jag men du kan kalla mig sKOGSHUGGARN/sKOGIS/cALLE/ELiNHUGGARN/elinnn/tony/hey, i'm tony/es/rl/jagelskarlillsan, och jag är bäst i världen på cs. Hejdå!

» cha cha blogg1

jag är kär i lillsan. hejdå!

» cha cha blogg1

jag heter elin och jag är snygg. hejdå!

» nyklippt


» boats n hoes


» cha cha ala,,, xDDD

lillsan her,,, xDxPppP

Jag, Therese Maria Petersson och denne Elin Charlotta Sedergren har en plan. Inom ca. 30-40 år, kommer vi se exakt likadana ut. DAGENS PLASTIKKIRURGI <3

Till the point of detta inlägg. Idag har jag vaknat upp i en stuga mitt i skogen, utan vattentoa och utan dusch! Jag är fettfrÄSCH. Jag fick ett jäääävulskt viktigt sms av min hjälte Elin, min farm höll på att ruttna bort! Så bonden hoppade in på min facebook och räddade mig. Dagens gärning av ELIN SEDERGREEEEEEEEN. Efter det blev bil in till själva Karlskrona City, rakt in på Wayne's Coffee och köpte en caffe latte med vaniljsmak. Detta dricks tack vare Ninnzan från Stockholmsresan förr-förra helgen! Det roligaste som hänt mig på hela sommarlovet :D

Imorgon är det min sista dag på sommarlovet, så jag kommer troligen sitta i ett hörn, tröstäta chips och gråta! Är nervös och rädd som ett djur. Och Elin har en vecka kvar har jag fått höra nu, känns bra bra bra, mycket bra!

Tyvärr blir det ett jävligt tråkigt inlägg tack vare att jag är noob och vet inte hur man lägger in bilder på denna kära uppfinning!


natt och dag, dag och dag inom 30-40år! <3


» jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är

Hej du där ute i cyberspace!

Igår var jag på selånger marknad med min kusin och vi nästan sprang till langostältet direkt och köpte oss en varsin langos, satt jävligt fint. Jag hade tänkt köpa mig en till innan vi skulle hem men vi for på donken istället, var jävligt fint det med.

Sedan for vi till min kusin och karln hennes för han fyllde nämligen år igår, så det blev lite poker och öl, var mycket trevligt.

Tänkte att ja skulle försöka lattja upp nåt klipp på Felicia, min kusins barn, bara för att hon är så söt. Men jag har ju tappat bort kabeljäveln... kokarrrrrrrrrrrrrrrrrr

OH RIGHT! Ikväll kommer papi hem, äntligennnnnnn!

Melissa Horn - En famn för mig


» unFinished

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

» picsssssss

http://www.facebook.com/album.php?aid=131425&id=577622847&l=5b78dff977

Bilder från helgen, enjoy.

» hufvudstaden

hej alla mina tre läsare!

Sitter här hos bästa Ninni just nu och bara tar det lugnt, lyssnar på musik och jag tror lillsan spelar cs, wtf?????

Förut gjorde vi några fattiga attempts på att fixa lite grymma lagbilder/profilfoton, gick väl inte så jävla bra så vi tänkte försöka imorgon igen. Har iallafall fått jävligt fina lagtröjor, tick och tack. Saknar ett pannband dock...

Snart är det sovdags och vi får se vad morgondagen har att erbjuda.

godnatt


tja ala,,sKOGSHUGGARN her,,xD

» 5 augusti

Detta är alltså min nya förälskelse, Melissa Horn.
Hon har inte bara en röst som kan förtrolla vilken människa som helst, hon är jävligt snygg också.


http://open.spotify.com/album/5NHcRWAKQ5QqhuE5m4wDCB, enjoy!

» 4 augusti

skepp o hoj kamrater!

Mycket har hänt den senaste tiden och jag tänkte inte berätta om vad som hänt utan ja tänkte berätta om vad som komma skall!

På Fredag bär det av mot el stockholmo med min kära stridskamrat jenny johansson för att invadera ninnis lägenhet i en hel helg WOHOO! Synd dock att två femtedelar av oss inte kunde närvara.

Bjuppar på en bild från eswc 2007, ninnzter längst till höger!

» timråland & umeå

Timråland:


Umeå:
RSS 2.0