» det kan knappast kallas lyxproblem när allting tycks gå fel

Dagen började med att jag kikade på Promoe på vakna med the voice imorse. Läste en intervju i dagens tidning om Promoe där han berättar att speciellt beatet i svennebanan är oseriöst men texten är ändå lite allvarlig. OK! Kul att Promoe är på stadshuset på fredag men man är ju inte 18 så man får ju såklart inte komma in, deprimerande...

Var på skolan idag och det var chill som fan, jag har haft 2 av 3 lektioner utan lärare och den tredje var det en vikarie på. Sen på lunchen så lockade inte kökets erbjudande speciellt mycket (kassler och ostsås, what?) så jag hängde med grabbarna och drog med mig fridisen till simon där det grillades korv och hamburgare, mycket gott. Simon drog fram bössan och börja skjuta luft mot john som trodde att luftgeväret var laddat och började springa runt på hela gården och ducka för "kulorna", dödsroligt!

Åkte tillbaka till skolan strax innan 13.00 och gled in på sista lektionen där vi hade samma vikarie som innan, skrev lite mer på min faktauppsats om TV-spelets utveckling, vi fick sluta ungefär 15-20 minuter tidigare fast duktiga som jag och frida är så satt vi kvar 10 av dom minutrarna och jobbade vidare (eller hur var det nu?).

Håller på att städa nu, en riktig grundlig städning må ja säga. Har torkat av mitt skrivbord som var förvånansvärt skitigt, sedan dammsög jag golvet och nu ska jag torka det, heja!
Bild1: John springer för livet
Bild2: Oscar, John, Frida, Niklas
Bild3: Simon med bössanKommentarer
Postat av: pettfett

lite nytt i bloggen snart

2009-05-02 @ 09:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0