» still got the crown for best ass in the game


Hallå där bloggen, det var ett tag sen nu.

Har faktiskt en bra förklaring varför jag inte skrivit så mycket på sista tiden. Har inte riktigt mått helt bra, har känt stress över skola, betyg, praktik och allt vad det nu heter. Har bara två skolveckor kvar nu, ska bli så skönt med sommarlov.

Varje gång jag tror att det går bra i skolan kommer det alltid nånting som är helt fel så jag tänker inte yttra mig om det just nu (även fast det känns som att det går bra). Har i alla fall hunnit klart med i stort sett alla slutarbeten som är kvar vilket resulterar i betyg men av vilken sort har jag ingen aning om faktiskt.

Helgen då?

Jaru, I fredags var jag och Sussane och Mika hemma hos Solle, glodde på film och åt massa godsaker. Fick även min utväxt blekt men blekmedlet tog ju slut innan allt var klart så det är lite fläckar här och var, kunde inte bry mig mindre dock. Somnade under filmen och vaknade upp vid fyratiden då det var dags att fara hem.

Lördagen innehöll en biltur till övik, öldrickning och rock n roll för att snabbt sammanfatta.

Idag var jag och min storebror Niclas och köpte present till våran kära mor vilket bestod av blommor som hon önskat sig, såna man håller på och planterar och hänger upp och grejer, jag vet inte allt. Och alldeles strax ska vi gå till min mormor och äta kinamat med henne. Hon kommer inte ens ihåg vem jag är för övrigt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0