» I dream, you dream, we all dream big dreams

Hellu.

Var ett tag sen jag bloggade nu, var hyfsat knäckt efter begravningen så jag hade ingen ork att blogga efter det och sen har jag bara glömt bort det.

Iallafall, begravningen var
fin. Det fanns ett bord där han stog, kremerad i urnan, med bilder runt om honom och blommor och saker och ting som betydde mycket för honom. Redan då ville tårarna smyga sig fram när jag gick fram och viskade några ord. Hade aldrig träffat hans bröder innan men dom var otroligt trevligt och fruktansvärt lika varandra. Vi pratade om minnen och alla hade samma minne av Bernt, hans minnen, hans historier.

Sportlovsveckan har väl i stort sett spenderats till att göra ingenting med ett antal vänner. Grova chillningar har det blivit dock, sjukt skönt. Bara chillat hela lovet.

Ikväll ska jag kolla på
hockeyn med far och Sussane, hoppas helt klart på vinst. Kommer förhoppningsvis bli en sjukt bra match.

Imorgon ska jag jobba lite. Vända burgare på vivstavarvstjärn, för det är tydligen nåt event där. Så bror min fixade lite arbete till mig. Kan behöva jobba lite ändå när jag ändå inte gjort ett skit på hela lovet. Tänker på framtiden också, kan hända att jag får sommarjobb och shit om jag visar framfötterna vilket inte ska vara nåt problem. Har blivit lite av ett proffs på att komma in i nya miljöer och träffa nytt folk.

Var väl allt för mig denna gång.
P&L

Kommentarer
Postat av: N

de va tokroligt att höra ditt garv igen :)

2010-03-16 @ 08:05:47
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0