» det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats

Fy fan..
Tror jag aldrig varit
såhär sjuk i hela mitt liv.. Vill helst bara avlida och försvinna från denna jord..

Tänkte bara berätta lite om min helg som varit.

I fredags så förfestade jag hos Jim och Lisa tillsammans med dom samt Elin W, Elin E och Alex. Efter mycket om och men så lyckades vi ta oss till Timrå där Amanda hade fest. Blev många kära och mindre kära återseenden. Hade väl hyffsat kul iallafall tills polisen kom och stämningen dog ut på en gång tyvärr. Blev väl lite för dragen för mitt egna bästa kanske. Blev en promenad hem som jag slapp gå själv efter som min brors vän skulle hemöver han också, skönt!

Fredags: Jöllan & Jag                                        Lördags: Matinky & Jag

Vaknade upp på lördagen med självmordstankar. Var bra längesen jag var så bakfull alltså. Tog väl ett par timmar och efter en del snack och viss övertalan blev jag pepp på fest igen. Började förfesta lite smått här hemma och drog sedan vidare till David där Matilda och Sandra befann sig. Hann dra i mig nåt glas vin innan det blev avfärd mot gula villan. Overall hade jag sjukt kul.. Tror jag.

Söndag..........
FY FAN! Har aldrig
mått så dåligt i hela mitt liv tror jag. Bakfull efter två dagars festande SAMT den grövsta av alla förkylningar som går att finna. Hostar konstant, nyser flera gånger i timmen. Värst av allt är att INGENTING hjälper.. INGENTING! Inte honungsvatten, inte cocillana, inte halstabletter.. Vet inte vart jag ska ta vägen.. Skulle va så mycket lättare att bara dunsta från planeten.

Kommentarer
Postat av: Ibbe <3

Det hjälper om du inte utsätter kroppen för så mkt alkohol och för lite sömn kanske :D. Du låter igentäppt på vent iaf hehehe :D

2010-03-30 @ 20:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0